Γιάννενα: TUS AIRWAYS - Από τον Φεβρουάριο η απευθείας πτήση Ιωάννινα – Λάρνακα Γιάννενα: TUS AIRWAYS - Από τον Φεβρουάριο η απευθείας πτήση Ιωάννινα – Λάρνακα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: TUS AIRWAYS - Από τον Φεβρουάριο η απευθείας πτήση Ιωάννινα – Λάρνακα

Γιάννενα: TUS AIRWAYS - Από τον Φεβρουάριο η απευθείας πτήση Ιωάννινα – Λάρνακα
Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κυπριακή εταιρεία.

Ακόμη ένα ελκυστικός προορισμός εντάσσεται στα δρομολόγια της TUS Airways. Από τις 16 Φεβρουαρίου 2018, η κυπριακή αεροπορική εταιρεία θα συνδέει απευθείας τη Λάρνακα με τη πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Ιωάννινα. 

Την επίσημη ανακοίνωση έκανε ο Περιφερειάρχης της Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης. 
Κατά την ομιλία του σε επίσημο δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία, ο κ. Καχριμάνης δήλωσε ότι σε συνεργασία με το Δήμαρχο Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, ηγήθηκαν αντιπροσωπείας η οποία πραγματοποίησε επαφές και κατέληξε σε συμφωνία με την TUS Airways για τη λειτουργία δύο πτήσεων την εβδομάδα στα Ιωάννινα.
Μέσω των εβδομαδιαίων πτήσεων της, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, η TUS Airways θα προσφέρει στους Έλληνες ταξιδιώτες τον πιο εύκολο και άνετο τρόπο να επισκεφτούν το νησί της Κύπρου, αλλά και τη δυνατότητα μεταφοράς ακόμη περισσότερων επισκεπτών στη μαγευτική πρωτεύουσα της Ηπείρου και να τονώσει τον τουρισμό της. 
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων και την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, ένα ελκυστικό προορισμό με ιδιαίτερο χαρακτήρα και ξεχωριστή φυσική ομορφιά, απολαμβάνοντας παράλληλα την εξαιρετική εμπειρία ταξιδιού που προσφέρει η TUS Airways, με βολικές ώρες πτήσεων, απόλυτη άνεση και ποιοτική εξυπηρέτηση. 
Οι πτήσεις του νέου δρομολογίου θα εκτελούνται από αεροσκάφη Fokker jet που προστέθηκαν πρόσφατα στον στόλο της εταιρείας. Τα Fokker προσφέρουν στους ταξιδιώτες απαράμιλλη άνεση με περισσότερο χώρο για τα πόδια, ενώ επιτρέπει την άμεση επιβίβαση των πτήσεων. 
Τα τζετ της Fokker θεωρούνται εξαιρετικά αξιόπιστα και γρήγορα αεροπλάνα και εκτός από την TUS Airways, αποτελούν βασική προτίμηση και αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου διεθνώς αναγνωρισμένων αερογραμμών.
anex.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: TUS AIRWAYS - Από τον Φεβρουάριο η απευθείας πτήση Ιωάννινα – Λάρνακα
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 3775266338678634100
Σχόλια
item