Η Μαρία Κορινθίου εμφανίζεται topless στο θέατρο, με λίγα στρας στα επίμαχα σημεία! Η Μαρία Κορινθίου εμφανίζεται topless στο θέατρο, με λίγα στρας στα επίμαχα σημεία! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Μαρία Κορινθίου εμφανίζεται topless στο θέατρο, με λίγα στρας στα επίμαχα σημεία!

Η Μαρία Κορινθίου εμφανίζεται topless στο θέατρο, με λίγα στρας στα επίμαχα σημεία!

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης στο θέατρο Broadway, μια από τις πιο επιτυχημένες κινηματογραφικές παραγωγές της Φίνος Φιλμ, το δημοφιλές και διαχρονικό ελληνικό μιούζικαλ «Γοργόνες και Μάγκες».

Η Μαρία Κορινθίου υποδύεται τον ρόλο που ερμήνευσε πριν από 49 χρόνια, η Μάρθα Καραγιάννη. Για τις ανάγκες της παράστασης η ηθοποιός εμφανίζεται μάλιστα επί σκηνής topless, με λίγα στρας στα επίμαχα σημεία.

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της ηθοποιού προκάλεσε το πρωί της Πέμπτης τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή και των συνεργατών της.

«Ε τι να κάνει; Να πάει να αλλάξει; Να βάλει μια εσάρπα; Η Μαρία είναι τόσο προικισμένη από τον Θεό και έχει τόσο πλούσιο μπούστο που αυτό χωρίς να θέλει το κάνει προκλητικό. 

Θα μπορούσε να βάλει λίγο παραπάνω ύφασμα. Ρε παιδιά συγγνώμη. Φαίνεται! Εγώ το βλέπω μόνο; Να πω κάτι; Μετά χαιρετάει στο καμαρίνι έτσι;» ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που ακούστηκαν!Η Μαρία Κορινθίου σε ερωτήσεις που δέχτηκε για την αποκαλυπτική της εμφάνιση, απάντησε: «Γιατί απροσδόκητη εμφάνιση; Άμα έχεις δει την ταινία ξέρεις ότι θα εμφανιστώ έτσι. 

Δε με δυσκόλεψε η εμφάνιση στην τελευταία σκηνή. Με έχει δυσκολέψει το μπαλετικό. 

Είναι πολύ συγκεκριμένη η ταινία, είναι πολύ συγκεκριμένος ο ρόλος, είναι πολύ συγκεκριμένα τα κοστούμια… Η Καραγιάννη ήταν πολύ πιο αποκαλυπτική στην ταινία από ότι εγώ».

 
Μπορείτε εδώ να θυμηθείτε το  μιούζικαλ Γοργόνες και Μάγκες με πρωταγωνίστρια την Μάρθα Καραγιάννη.
 

reporter.com.cy
Epirusblog Gr
5 of 5
Η Μαρία Κορινθίου εμφανίζεται topless στο θέατρο, με λίγα στρας στα επίμαχα σημεία!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5656584619191848302
Σχόλια
item