Βασιλική Πετρίδου: Η ηθοποιός που την ξυλοκόπησε άγρια ο πρώην σύντροφός της στο TLIFE! [pics] Βασιλική Πετρίδου: Η ηθοποιός που την ξυλοκόπησε άγρια ο πρώην σύντροφός της στο TLIFE! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βασιλική Πετρίδου: Η ηθοποιός που την ξυλοκόπησε άγρια ο πρώην σύντροφός της στο TLIFE! [pics]

Βασιλική Πετρίδου: Η ηθοποιός που την ξυλοκόπησε άγρια ο πρώην σύντροφός της στο TLIFE! [pics]

Η εικόνα της Βασιλικής Πετρίδου χτυπημένη άγρια από τον πρώην σύντροφό της σοκάρει και εξοργίζει. 

Η ηθοποιός που παρουσιάζει  αυτή την περίοδο  την διαδικτυακή εκπομπή "Ιn and out" στο star.gr και γυρίσματα για το σήριαλ "Παρθένα ζωή" στον Αnt1 μιλάει στο TLIFE για την δυσάρεστη και σοκαριστική εμπειρία της όταν ο πρώην σύντροφός της την ξυλοκόπησε άγρια δίνοντας της μπουνιές στο πρόσωπο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η όμορφη Βασιλική ανακάλυψε ότι ο πρώην  σύντροφός της, της έλεγε ψέματα. 

Η ηθοποιός του είχε δώσει κάποια χρήματα και όταν εκείνη έμαθε ότι δεν τα χρησιμοποίησε για το λόγο που της είπε του ζήτησε εξηγήσεις. 

Εκεί ξεκίνησε ο καυγάς τους που εξελίχθηκε σε άγριο ξυλοκόπημα από τον πρώην σύντροφό της. Η Βασιλική μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένη και χρειάστηκε να περάσει ένα μήνας για να γίνει καλά.

Δυο χρόνια μετά τη φρικτή της εμπειρία οι φωτογραφίες της αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό της βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας


H Bασιλική λέει στο TLIFE για την τραγική εμπειρία που είχε πριν από δυο χρόνια όταν μετά από τον καυγά που είχαν δέχθηκε μπουνιές και γροθιές από τον τότε σύντροφό της  "Το άσχημο αυτό  περιστατικό θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.Δεν είμαι μόνη μου και δεν είμαι η μόνη! Επειδή 1 στις 3 γυναίκες έχουν αντίστοιχα βιώματα με το δικό μου..για να σταματήσει αυτό το φαινόμενο τις παροτρύνω να απευθυνθούν στη δικαιοσύνη .Πιστεύω πολύ σε αυτή και στο θεό"!
 Σε ερώτησή μας για τον ισχυρισμό του πρώην συντρόφου της και θεατρικού παραγωγού ότι δεν τη χτύπησε αλλά ότι τραυματίστηκε χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο... η Βασιλική απάντησε: "πιστεύω ότι η αλήθεια θα λάμψει στα δικαστήρια και το ψέμα έχει κοντά ποδάρια"!


Epirusblog Gr
5 of 5
Βασιλική Πετρίδου: Η ηθοποιός που την ξυλοκόπησε άγρια ο πρώην σύντροφός της στο TLIFE! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5267634788066361796
Σχόλια
item