Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η επίσκεψη της οικογένειάς της στην Αθήνα! [pics,vid] Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η επίσκεψη της οικογένειάς της στην Αθήνα! [pics,vid] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η επίσκεψη της οικογένειάς της στην Αθήνα! [pics,vid]

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η επίσκεψη της οικογένειάς της στην Αθήνα! [pics,vid]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει τεράστια αδυναμία στους γονείς της και στην μικρή της αδερφή, Κατερίνα. 

Μπορεί να ζουν μόνιμα στην Ρόδο και εκείνη στην Αθήνα, αλλά έχουν καθημερινή επικοινωνία και την στηρίζουν τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Οι γονείς της βρίσκονται πάντα στο πλευρό της πρώην παρουσιάστριας του Alpha αλλά και εκείνη πηγαινοέρχεται αρκετά συχνά στην Ρόδο, ώστε να τους βλέπει.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες, η  μητέρα της Πόπη αλλά και η 19χρονη αδερφή της, Κατερίνα, ταξίδεψαν στην Αθήνα για να δουν την Κωνσταντίνα! 

Η πρώην παρουσιάστρια, αν και αυτό τον καιρό “τρέχει” με την σχολή της, ώστε να πάρει επιτέλους το πτυχίο της από το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, έχει “καθαρίσει” το πρόγραμμά της, ώστε να αφιερώσει όλο της τον χρόνο στις γυναίκες της ζωής της.
 
Έτσι λίγες μέρες κανόνισε θεατρική βραδιά! Οι γυναίκες της οικογένειας Σπυροπούλου έβαλαν τα καλά τους και πήγαν να παρακολουθήσουν την Μαντάμ Σουσού. 

Η Κωνσταντίνα, η μητέρα της και η αδερφή της απόλαυσαν την εξαιρετική Δήμητρα Παπαδοπούλου στη σκηνή του Παλλάς και η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να ανεβάσει στιγμιότυπα στα Instagram Stories της τόσο από το θέατρο, όσο και από τον καφέ τους, λίγο πριν ξεκινήσει η θεατρική παράσταση.
 
Οι τρεις τους φαίνεται πως διασκέδασαν πολύ στο οικογενειακό reunion, με την Κωνσταντίνα -που έχει μεγάλη ομοιότητα με την μητέρα της- να κλέβει τις εντυπώσεις!

Δες όλα τα στιγμιότυπα:
 
 
 
 


 
Epirusblog Gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η επίσκεψη της οικογένειάς της στην Αθήνα! [pics,vid]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2420093825906600709
Σχόλια
item