Μελίνα Ασλανίδου: Τι θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη; [pics,vid] Μελίνα Ασλανίδου: Τι θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη; [pics,vid] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μελίνα Ασλανίδου: Τι θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη; [pics,vid]

Μελίνα Ασλανίδου: Τι θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη; [pics,vid]

Το απόγευμα της Παρασκευής, φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Golden Hall, σε μια ξεχωριστή βραδιά, η οποία ήταν αφιερωμένη στο Ίδρυμα «Καρδιές για Όλους». 

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο μοναδικός Γιώργος Θεοφάνους, ενώ στη σκηνή ανέβηκε πλήθος καλλιτεχνών για να τραγουδήσουν! 

Ανάμεσα σε εκείνους που εμφανίστηκαν ήταν και η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία ερμήνευσε τις επιτυχίες της, λίγο πριν φωτιστεί το δέντρο και ο ουρανός από πυροτεχνήματα!

Η ταλαντούχα Μελίνα, μάλιστα, μίλησε στις κάμερες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Πάει και αυτός ο χρόνος παιδιά. 

Είμαστε όλοι εδώ για έναν πολύ ιερό σκοπό, για αυτές τις δύο καρδούλες που θα δοθούν σε δύο παιδάκια και πραγματικά προσκαλώ όλο τον κόσμο σε αυτές τις γιορτινές μέρες να δώσουν ένα ευρώ... μόνο ένα ευρώ ο καθένας. 

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε και όχι μόνο... γενικότερα είναι ωραίο να προσφέρεις”.
 
“Το 2017 ήταν μια χρονιά πολύ όμορφη γεμάτη με αγάπη... ήταν πολύ όμορφη πραγματικά” δήλωσε με μεγάλη συγκίνηση η αγαπημένη ερμηνεύτρια, ενώ σε ερώτηση τι θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη φέτος η Μελίνα απάντησε: “Θα ζητήσω την υγεία μου, την δική μου και των δικών μου ανθρώπων και να είναι όλοι γεροί και δυνατοί”!
 
 
Στόχος του Golden Hall ήταν να μαζέψει χρήματα για το Ίδρυμα «Καρδιές για Όλους», το οποίο θα συνδράμει τον Καθηγητή Αυξέντιο Καλαγκό, ώστε να χειρουργήσει 2 παιδάκια με συγγενή ή επίκτητη καρδιοπάθεια! 

Μάλιστα, για τη στήριξη της ανθρωπιστικής δράσης του Ιδρύματος «Καρδιές για Όλους», το Golden Hall θα φιλοξενεί ειδικούς κουμπαράδες μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου!

Δες τις φωτογραφίες:
 
 
 
 
 
 
Δες το βίντεο:Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
 
Ρεπορτάζ: Άννα Κοντογιάννη
tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Μελίνα Ασλανίδου: Τι θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη; [pics,vid]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6332976164988182765
Σχόλια
item