Πόπη Τσαπανίδου: Στο Άμστερνταμ με τις κόρες της [pics,vid] Πόπη Τσαπανίδου: Στο Άμστερνταμ με τις κόρες της [pics,vid] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πόπη Τσαπανίδου: Στο Άμστερνταμ με τις κόρες της [pics,vid]

Πόπη Τσαπανίδου: Στο Άμστερνταμ με τις κόρες της [pics,vid]
Μια περήφανη μαμά είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Star έχει μεγαλώσει μόνη της τις 3 κόρες της και έχουν ιδιαίτερο δέσιμο. 

Η μεγάλη κόρη της Εύα και οι δίδυμες, Ευτυχία και Μαρίνα είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει σε αυτή τη ζωή. Με τις δύο μικρότερες έκανε πρόσφατα ένα όμορφο ταξίδι στην Ολλανδία.

Μαμά και κόρες πέρασαν ξεχωριστές στιγμές στο Άμστερνταμ, στην πόλη όπου σπουδάζει η μία από τις δύο. Στιγμιότυπα από τις βόλτες τους η Πόπη Τσαπανίδου μοιράστηκε και με τους διαδικτυακούς της φίλους. 

Η δημοσιογράφος έκλεψε τις εντυπώσεις στην ολλανδική πρωτευούσα και με το άψογο look της. Είναι άλλωστε μία από τις πιο εντυπωσιακές κυρίες της εγχώριας showbiz.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που βλέπουμε την ευτυχισμένη μαμά να κάνει ταξίδι με τις κόρες της αφού περνούν μαζί και αρκετές μέρες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η ίδια μοιράζεται πάντα κάποιες από τις κοινές τους εξορμήσεις δείχνοντας πόσο μεγάλη αδυναμία τους έχει.


Δες και βίντεο από την βόλτα τους στην ολλανδική πόλη!
Epirusblog Gr
5 of 5
Πόπη Τσαπανίδου: Στο Άμστερνταμ με τις κόρες της [pics,vid]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5077134684825686188
Σχόλια
item