Κατερίνα Λέχου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο για ν' απολαύσει τους φίλους της! [pics]

Κατερίνα Λέχου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο για ν' απολαύσει τους φίλους της! [pics]

Η Κατερίνα Λέχου κάνει επιλεκτικές βραδινές εξόδους και όταν θελήσει να βγει θα προτιμήσει κάποια θεατρική παράσταση. Η ταλαντούχα ηθοποιός αγαπάει το θέατρο και προσπαθεί να πηγαίνει να βλέπει όσα περισσότερα θεατρικά μπορεί. 

Ειδικά όταν σε αυτά παίζουν φίλοι της θα βρεθεί στις πρώτες σειρές να τους καταχειροκροτήσει.

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Κατερίνα Λέχου στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Αλέξης Ζορμπάς” στο θέατρο Βέμπο. 

Φυσικά, στο τέλος της επιτυχημένης παράστασης, η ηθοποιός δεν παρέλειψε να ποζάρει με τους πρωταγωνιστές και συναδέρφους της, Ναταλία Δραγούμη, Γρηγόρη Βαλτινό και Μέμο Μπεγνή.
 
Η Κατερίνα για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε με την chic εμφάνιση που έκανε, φορώντας ένα μακρύ φόρεμα, το οποίο τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της.
 
Δες τις φωτογραφίες:
 
 
Με την Ναταλία Δραγούμη
 
 
Με τον Μέμο Μπεγνή
 
 
 
Με τον Γρηγόρη Βαλτινό
 
 
 
 
 
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Λίγα λόγια για την παράσταση:
 
Ύστερα από την επιτυχία που γνώρισε στη μεγάλη περιοδεία που τον ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, όπου και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, η εμβληματική μορφή του Αλέξη Ζορμπά, από το μνημειώδες και διεθνώς αναγνωρισμένο έργο του Νίκου Καζαντζάκη «Ο Βίος και η Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά», έρχεται στο Θέατρο ΒΕΜΠΟ, από τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη, με την αυθεντική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, σε μια μοναδική διασκευή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή. 
 
Στη σκηνή ζωντανεύει με μια νέα δημιουργική ματιά και ένα ανεπανάληπτο τρόπο ο «μοναδικός διάλογος ενός καλαμαρά και ενός μεγάλου ανθρώπου του λαού, διάλογος μεταξύ του δικηγόρου Νου και της μεγάλης ψυχής του λαού», όπως αναφέρει ο ίδιος ο Νίκος Καζαντζάκης για τη διαχρονική φιλία του με τον Ζορμπά.
 
Η αγάπη και το πάθος για τη ζωή της παρορμητικής φυσιογνωμίας του Αλέξη Ζορμπά μιλάει κατευθείαν στην καρδιά του θεατή και του μεταφέρει τα πανανθρώπινα νοήματα της αληθινής ψυχής που δεν γνωρίζει σύνορα. 

Η μουσική του Μίκη Θεοδωράκη που ταξίδεψε τη χώρα μας στα πέρατα του κόσμου πρωταγωνιστεί στην παράσταση και προκαλεί μοναδικά συναισθήματα συγκίνησης και ψυχικής ανάτασης για μια Ελλάδα που είναι ακόμα ζωντανή.
 
Πρωταγωνιστούν: Γρηγόρης Βαλτινός, Ταμίλα Κουλίεβα, Μέμος Μπεγνής, Ναταλία Δραγούμη, Ρένος Ρώτας, ο Τάκης Παπαματθαίου και ο Νίκος Βερλέκης

tlife.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Λέχου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο για ν' απολαύσει τους φίλους της! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3770891481039420355
item