Ελισάβετ Μουτάφη: Ο έρωτας της πάει πολύ! [pics]

Ελισάβετ Μουτάφη: Ο έρωτας της πάει πολύ! [pics]
Η Ελισάβετ Μουτάφη βιώνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της, Μάνου Νιφλή!

Η ταλαντούχα ηθοποιός μπορεί να κρατάει την προσωπική της ζωή σε χαμηλούς τόνους, αλλά η ευτυχία που ζει δίπλα στον γνωστό δημοσιογράφο δεν κρύβεται. 

Το ζευγάρι κάνει επιλεκτικές δημόσιες εξόδους και τις περισσότερες φορές θα βρεθεί σε κάποια θεατρική παράσταση.

Έτσι το βράδυ της Δευτέρας, η Ελισάβετ και ο Μάνος έδωσαν το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Πετάει Πετάει” στο θέατρο Χυτήριο. 

Το όμορφο ζευγάρι απόλαυσε το έργο, ενώ στη συνέχεια πόζαρε με χαρά στον φωτογραφικό φακό του TLIFE. Η ευτυχία στα μάτια της ηθοποιού ήταν εμφανής στο πλευρό του αγαπημένου της. Άλλωστε ο έρωτας δεν κρύβεται!
 
Δες τις φωτογραφίες: 
 
 
 
 
 
 
 
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
 
Λίγα λόγια για το έργο
 
Στην Ελληνική απόδοση της κλασικής φάρσας του Γάλλου Marc Camoletti «BOEING BOEING», που μετά το  West End και το Βroadway παρουσιάζεται και στην Ελλάδα, ο Σωτήρης (Σωτήρης Καλυβάτσης) ως σύγχρονος play boy και πετυχημένος αρχιτέκτονας, παίζει σε τριπλό ταμπλό το επικίνδυνο χόμπι της πολυγαμίας με 3 όμορφες αεροσυνοδούς, την Τουρκάλα Μπαχάρ (Σοφία Παυλίδου), την Αμερικανίδα Γκλόρια (Κόνι Μεταξά), και την Γερμανίδα Γκρέτχεν (Ρέα Τουτουντζή) που οι πτήσεις τους τις φέρνουν καθημερινά, αλλά χώρια, στην ερωτική του φωλιά. 
 
Όλα ανατρέπονται όμως  τη μέρα που ο παιδικός φίλος του από την Κρήτη, ο σύντεκνος αλλά και ερωτίλος Σήφης (Μάνος Παπαγιάννης) τον επισκέπτεται μετακομίζοντας στην Αθήνα, την ίδια ημέρα που αναπάντεχα αλλάζει το πρόγραμμα πτήσεων των τριών αεροσυνοδών και ξαφνικά θα πρέπει να μείνουν στην ερωτική φωλιά την ίδια ημέρα, χωρίς φυσικά να γνωρίζει η μία την ύπαρξη της άλλης... 
 
Τότε η έμπιστη και πανέξυπνη οικονόμος αλλά και φύλακας άγγελός του Μάνου η δαιμόνια Κούλα (Βάσια Τριφύλλη) και ο επιστήθιος φίλος του καλούνται να πάρουν στα χέρια τους την ανεξέλεγκτη κατάσταση που οδηγεί σε ξεκαρδιστικές και απρόβλεπτες κωμικές ανατροπές με αποκορύφωμα το απογειωτικό και ανατρεπτικό... φινάλε!

tlife.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Ελισάβετ Μουτάφη: Ο έρωτας της πάει πολύ! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6423315009106988704
item