Άντζελα Γκερέκου: Κομψή εμφάνιση στο θέατρο! [pics] Άντζελα Γκερέκου: Κομψή εμφάνιση στο θέατρο! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άντζελα Γκερέκου: Κομψή εμφάνιση στο θέατρο! [pics]

Άντζελα Γκερέκου: Κομψή εμφάνιση στο θέατρο! [pics]

Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης βρέθηκε η Άντζελα Γκερέκου το βράδυ της Τρίτης. 

Η πρώην υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού έχει μεγάλη αδυναμία στο θέατρο και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει σε επίσημες πρεμιέρες. 

Συχνά συνοδεύεται από τον σύζυγό της, Τόλη Βοσκόπουλο ή την κόρη τους, Μαρία. Αυτή τη φορά η όμορφη ηθοποιός και πολιτικός ήταν ανάμεσα σε καλούς φίλους και συναδέλφους και παρακολούθησαν την παράσταση «Το ημερολόγιο ενός Τρελού».

Ο Σωτήρης Χατζάκης σκηνοθετεί και ερμηνεύει το έργο του Νικολάι Γκόγκολ. Ένα μεγάλο έργο έτσι όπως το αντιλαμβάνεται σήμερα ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, που επιστρέφει στη σκηνή μετά από 17 χρόνια για να υποδυθεί τον Ποπρίστσιν, τον ήρωα του Γκόγκολ.


Σωτήρης Χατζάκης-Άντζελα Γκερέκου-Κρατερός Κατσούλης


Άννα Διαμαντοπούλου-Άντζελα Γκερέκου


Άντζελα Γκερέκου-Λόλα Νταϊφά

Ο Σωτήρης Χατζάκης δηλώνει ότι επιστρέφει στην ηθοποιία αν και δεν είχε φύγει ποτέ στην πραγματικότητα. «Ο Ηθοποιός ήταν και είναι το κέντρο του θεατρικού μου σύμπαντος. 

Και τις σκηνοθεσίες μου, πρωτίστως, απ' την πλευρά του ηθοποιού τις έκανα. Πολύ καιρό δεν κρύφτηκα στις κουίντες? Ας βγούμε τώρα στο φώς της σκηνής, εκεί συντελούνται τα πλέον κρίσιμα γεγονότα.»

«Το ημερολόγιο ενός Τρελού» είναι ένα έργο σύγχρονο όσο ποτέ στην Ελλάδα του σήμερα, αφού η πραγματικότητα έχει ξεπεράσει την παρανοϊκή, κωμική του ολισθηρότητα.

Η μεγάλη κωμωδία της ύπαρξης συναντά την ελευθερία της εσωτερικότητας και ο μικρός άνθρωπος, που είχε μεγάλες προσδοκίες, εισέρχεται στην σκηνή με το επίσημο ένδυμα του κλόουν.

tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άντζελα Γκερέκου: Κομψή εμφάνιση στο θέατρο! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 9097023828007803670
Σχόλια
item