Meghan Markle: Όσα δεν ξέρετε για τη γυναίκα που θα παντρευτεί ο πρίγκιπας Harry!

Meghan Markle: Όσα δεν ξέρετε για τη γυναίκα που θα παντρευτεί ο πρίγκιπας Harry!

Η Meghan Markle είναι η γυναίκα που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του άτακτου πρίγκιπα Harry και σε λίγους μήνες θα γίνει γυναίκα του αφού ο πρίγκιπας τής έκανε πρόταση γάμου!

H Meghan γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλιφόρνια, αλλά μέχρι πρόσφατα ζούσε στο Τορόντο, καθώς πρωταγωνιστούσε στη σειρά Suits, η οποία γυριζόταν εκεί. 



Σε μικρή ηλικία εμφανιζόταν στο «Παντρεμένοι με παιδιά», καθώς ο πατέρας της ήταν διευθυντής φωτογραφίας της διάσημης αμερικανικής σειράς. 

Η μητέρα της, Ντόρια Ράντλαν, είναι δασκάλα γιόγκα και κοινωνική λειτουργός. Ο πατέρας της, Τόμας Μαρκλ, είναι πρώην διευθυντής φωτισμού, και είχε βραβευτεί με Emmy στην αντίστοιχη κατηγορία για δραματική σειρά. 



Η μητέρα της Meghan είναι Αφροαμερικανή, ενώ ο πατέρας της ιρλανδο-ολλανδικής καταγωγής και η οικογένειά της συχνά είχε γίνει στόχος ρατσιστικής συμπεριφοράς, όταν η ηθοποιός ήταν νεότερη.



Το 2004 η Meghan Markle είχε σχέση με τον Trevor Engelson, ο οποίος είχε εταιρεία παραγωγής, και το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2011, στη Τζαμάικα. Ωστόσο, ο γάμος τους έληξε άδοξα δύο χρόνια αργότερα.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψαν ότι η αιτία του χωρισμού τους ήταν η «στενή φιλία» της Meghan με τον Καναδό σταρ του χόκεϊ επί πάγου, Μάικλ ντελ Ζόττο.



Οι ρόλοι της στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο

Ο μεγαλύτερός της ρόλος ήταν αυτός της Ρέιτσελ Ζέιν, στην αμερικανική σειρά «Suits». Επίσης, έχει ενσαρκώσει μία ειδική πράκτορα του FBI στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Fringe», ενώ έκανε ένα πέρασμα και από το «CSI: Miami»

Στον κινηματογράφο έχει εμφανιστεί στις ταινίες «Horrible Bosses», «Get Him to the Greek» και «Remember Me».



Εκτός από την υποκριτική, η Meghan Markle ασχολείται και με τις φιλανθρωπίες. Είναι Πρέσβειρα για την Παγκόσμια Προβολή του Καναδά, ενώ είχε ταξιδέψει στη Ρουάντα για να προωθήσει την εκστρατεία του οργανισμού «Clean Water» για την παροχή καθαρού νερού. Επίσης, είχε επισκεφθεί το Αφγανιστάν για την υποστήριξη της αμερικανικής στρατιωτικής δύναμης στην περιοχή και των οικογενειών τους.



Το 2014 συμμετείχε σε μία εκστρατεία των Ηνωμένων Εθνών για την ισότητα των φύλων. Πρόσφατα ταξίδεψε στο Δελχί και το Μουμπάι για να συναντήσει από κοντά γυναίκες που στιγματίζονται για την έμμηνο ρύση.

Έχει εργαστεί επίσης ως μοντέλο, ενώ ήταν μία από τις κοπέλες που κρατούσε τις βαλίτσες στην αμερικανική έκδοση του τηλεπαιχνιδιού «Super Deal» το 2006.



Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση με τον πρίγκιπα Harry εγινε φέτος στους Invictus Games στο Τορόντο.

epirusblog.gr
5 of 5
Meghan Markle: Όσα δεν ξέρετε για τη γυναίκα που θα παντρευτεί ο πρίγκιπας Harry!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4684729225743603331
item