Μαίρη Συνατσάκη: «Την εποχή του Master chef τηλεκριτικός είχε χρησιµοποιήσει τον όρο "τηλεπρεζάκι"» Μαίρη Συνατσάκη: «Την εποχή του Master chef τηλεκριτικός είχε χρησιµοποιήσει τον όρο "τηλεπρεζάκι"» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαίρη Συνατσάκη: «Την εποχή του Master chef τηλεκριτικός είχε χρησιµοποιήσει τον όρο "τηλεπρεζάκι"»

Μαίρη Συνατσάκη: «Την εποχή του Master chef τηλεκριτικός είχε χρησιµοποιήσει τον όρο "τηλεπρεζάκι"»

Η Μαίρη Συνατσάκη φέτος θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Η παρουσιάστρια θα συμμετάσχει στο μιούζικαλ «Hair», που έχει γράψει τη δική του ιστορία και θα ανέβει από τα µέσα Νοεµβρίου στο θέατρο «Χώρα», σε σκηνοθεσία του Δηµήτρη Μαλισσόβα. 

Η Μαίρη σε πρόσφατη συνέντευξή της στην «Real Life» µίλησε για τα «πυρά» που δέχτηκε στην έως τώρα πορεία της, όπως τον χαρακτηρισµό «τηλεπρεζάκι» που της απέδωσε ένας τηλεκριτικός.


Μετά το θεατρικό βάπτισµα του πυρός που πήρες στην παράσταση «Αχ», κάνεις πρόβες για το µιούζικαλ «Hair». Tι κράτησες από την εµπειρία της πρώτης σου παράστασης;

Αυτά που κράτησα ήταν η εκπληκτική αίσθηση της µαθητείας, το δέσιµο µε το κείµενο, η έκθεση και η ταυτόχρονη ελευθερία που σου δίνεται πάνω σε µία σκηνή, η εµπιστοσύνη του σκηνοθέτη και των ηθοποιών µε τους οποίους συνεργαστήκαµε και λίγη περισσότερη επίγνωση για τον εαυτό µου.

Ήταν πάντα στο µυαλό σου το θέατρο;

Γενικά στη ζωή µου; Ναι. Ξεκίνησα στο δηµοτικό µε τη συµµετοχή σε µια παιδική οµάδα θεάτρου, µε την οποία είχαµε ανεβάσει µάλιστα επί τρία χρόνια παραστάσεις. Μπορεί να ήµουν αρκετά µικρή τότε, αλλά πρόλαβα να το αγαπήσω πολύ αυτό. 


∆εν πίστευα φυσικά ότι θα µου δινόταν ποτέ η ευκαιρία να το κάνω ξανά και πιο επαγγελµατικά. Ισως επειδή καταπιάστηκα µε την παρουσίαση και την τηλεόραση και αυτολογοκρινόµουν πολύ, ώστε να πειραµατιστώ ξανά µε αυτό.

Πώς αντέδρασες σε δηµοσιεύµατα που έκριναν βιτριολικά το πέρασµά σου στη σκηνή;

∆εν τα έχω διαβάσει. Και δεν έχουν κάτι να µου πουν. ∆εν µου είναι πουθενά χρήσιµο το «βιτριόλι» βασισµένο σε υποθέσεις για το πώς θα διαχειριστώ αυτό το πέρασµα. Αντιθέτως, µια αρνητική κριτική, αφού όµως πρώτα έχει δει κάποιος την παράσταση, µπορεί να αποτελέσει σηµαντική αφορµή για να βελτιωθώ.

Αλήθεια, πώς διαχειρίζεσαι όλο αυτό το κοµµάτι µε τα media και τις κατά καιρούς «επιθέσεις»; Φρικάρεις ή τις αντιµετωπίζεις πιο χαλαρά;

∆εν είµαι από τους ανθρώπους αυτής της δουλειάς που τους έχουν επιτεθεί ιδιαίτερα. ∆ύο φορές στη ζωή µου που έχω αισθανθεί ότι κάποιος έχει υπάρξει προσβλητικός απέναντί µου, έχω σηκώσει το τηλέφωνο και έχω επικοινωνήσει προσωπικά. 


Και στις δύο περιπτώσεις κάπως µου τα «µάσησαν», ότι δηλαδή είχα παρεξηγήσει τα λεγόµενά τους. Τώρα, για πιο χαλαρά κραξιµατούλια, µπορώ να παραδεχτώ πως δεν τα χαίροµαι ιδιαίτερα, αλλά δεν θα µου χαλάσουν την ηµέρα (ίσως ένα µισάωρο αυτής).

Τι χειρότερο έχουν γράψει για εσένα;

Την εποχή του «Master chef», που είχαµε µείνει όλοι απλήρωτοι, είχε γράψει ένας τηλεκριτικός ότι θα έκανα τα πάντα απλά και µόνο για να είµαι στην τηλεόραση, ακόµη και τζάµπα. Και είχε χρησιµοποιήσει και τον γλυκύτατο όρο «τηλεπρεζάκι». Την ίδια στιγµή, διεκδικούσα νοµικά την αµοιβή µου. 


Δεν είχα πει τίποτα τότε. Ούτε είχα πάρει αυτό το τηλέφωνο που λέγαµε νωρίτερα, γιατί ήµουν µικρή και σηµαντικά πιο άπειρη. Το έχω µετανιώσει που δεν είχα αντιδράσει καθόλου.
Epirusblog Gr
5 of 5
Μαίρη Συνατσάκη: «Την εποχή του Master chef τηλεκριτικός είχε χρησιµοποιήσει τον όρο "τηλεπρεζάκι"»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6124893827203329877
Σχόλια
item