Αμαλία Κωστοπούλου: Όμορφες στιγμές στο Los Angeles! Αμαλία Κωστοπούλου: Όμορφες στιγμές στο Los Angeles! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αμαλία Κωστοπούλου: Όμορφες στιγμές στο Los Angeles!

Αμαλία Κωστοπούλου: Όμορφες στιγμές στο Los Angeles!

Πέρασαν πάνω από δύο μήνες από τότε που επέστρεψε στην Αμερική, η μεγάλη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού και περνά τέλεια και στο δεύτερο έτος της φοιτητικής της χρονιάς. 

Η Αμαλία Κωστοπουλου, που σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Berkley στην Αμερική, μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι, επέστρεψε στα φοιτητικά έδρανα και την βλέπουμε σε διάφορες sτιγμές της μέσα από τα social media, όπως στο reunion με τις συμφοιτήτριές της, στις βόλτες της, στα Halloween party αλλά κα ιστις εκδρομές της.

Κατά καιρούς μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες μαζί μας τόσο από τις ξέγνοιαστες στιγμές της, όσο και από το διάβασμά της. Αυτές τις μέρες φαίνεται πως απολαμβάνει νέες εμπειρίες στο Los Angeles και κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τη μελετηρή καθημερινότητά της.

Όπως περιγράφει στις φωτογραφίες, περνά τέλεια και είχε στο Los Angeles κάποιες απ' τις ωραιότερες και πιο αστείες στιγμές της.

Epirusblog Gr
5 of 5
Αμαλία Κωστοπούλου: Όμορφες στιγμές στο Los Angeles!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 335154940713102441
Σχόλια
item