Χώρισαν η Jennifer Lawrence και ο Darren Aronowski Χώρισαν η Jennifer Lawrence και ο Darren Aronowski | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χώρισαν η Jennifer Lawrence και ο Darren Aronowski

Χώρισαν η Jennifer Lawrence και ο Darren Aronowski
Σύμφωνα με το Entertainment Tonight η Jennifer Lawrence και ο Darren Aronowski χώρισαν φιλικά πριν από ένα μήνα και παραμένουν φίλοι. 
Η 27χρονη ηθοποιός και ο 48χρονος σκηνοθέτης είχαν παρευρεθεί μαζί σε απονομή βραβείων στις αρχές Νοεμβρίου, παρότι ήδη είχαν χωρίσει, αναφέρει η ιστοσελίδα. 

«Η Jennifer και ο Darren εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί, αλλά είχαν αποφύγει να φωτογραφηθούν μαζί», γράφει το Entertainment Tonight.
Η σχέση ξεκίνησε μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας «Mother!», στην οποία πρωταγωνιστεί η 
Lawrence και σκηνοθετεί ο Aronowski. Η ίδια, ωστόσο, είχε δηλώσει ότι είχε ερωτευτεί τον Daren πολύ πριν από τη συνεργασία τους.Νωρίτερα φέτος η ηθοποιός είχε δηλώσει για τον σκηνοθέτη ότι «είναι απλά λαμπερός. Έχει απίστευτο ένστικτο».

Αλλά και ο Aronowski μόνο καλά λόγια είχε για την Jennifer. «Δεν ξέρω τι την κάνει σπουδαία- ίσως ήταν οι γονείς της, ίσως ήταν το νερό του Κεντάκι. 


Δεν έχω ιδέα, είναι μοναδικό ταλέντο της γενιάς της και απλά είναι ένας ανεμοστρόβιλος και ένας τυφώνας και ένας σεισμός και μια καταιγίδα ταλέντων».
Epirusblog Gr
5 of 5
Χώρισαν η Jennifer Lawrence και ο Darren Aronowski
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6866961074899760401
Σχόλια
item