Στο "Πρωινό" με τη Φαίη Σκορδά ο Γρηγόρης Γκουντάρας - Η ανακοίνωση μέσω Instagram! Στο "Πρωινό" με τη Φαίη Σκορδά ο Γρηγόρης Γκουντάρας - Η ανακοίνωση μέσω Instagram! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στο "Πρωινό" με τη Φαίη Σκορδά ο Γρηγόρης Γκουντάρας - Η ανακοίνωση μέσω Instagram!

Στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά ο Γρηγόρης Γκουντάρας - Η ανακοίνωση μέσω Instagram!
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μετά από 16 συναπτά έτη παρουσίας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, φέτος δεν βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας.
Ο δημοσιογράφος φέτος δεν βρίσκεται κάπου τηλεοπτικά, αλλά ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την σειρά ρούχων για μπαμπάδες και γιους που σχεδιάζει η σύζυγός του, Ναταλί Κάκκαβα
Το κοινό επαγγελματικό βήμα του ζευγαριού γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και όχι άδικα αφού συνδυάζουν εξαιρετική ποιότητα και προσιτές τιμές.
Με αφορμή την ολοκαίνουρια collection τους, ο Γρηγόρης και η Ναταλί θα βρεθούν, το πρωί της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου, στο "Πρωινό" με την Φαίη Σκορδά.
Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρίας στο Instagram, όπου δημοσιεύτηκε η παρακάτω φωτογραφία, στη λεζάντα της οποίας αναγράφονταν: "Η ομάδα του www.mrandson.gr, δηλαδή το ζεύγος πάνω δεξιά στη φωτογραφία, την Πέμπτη το πρωί, θα φιλοξενηθεί από την αγαπημένη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της! #mrandson".
Γκουντάρας σε Σκορδά
Epirusblog Gr
5 of 5
Στο "Πρωινό" με τη Φαίη Σκορδά ο Γρηγόρης Γκουντάρας - Η ανακοίνωση μέσω Instagram!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6860189759006761196
Σχόλια
item