Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει Instagram Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει Instagram | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει Instagram

Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει Instagram

Η Μαρία Σολωμού  σε αντίθεση με τους περισσότερους celebrities δεν έχει social media και αρνείται πεισματικά να κάνει. Σε πρόσφατη συνέντευξή της εξήγησε τον λόγο. 

Γιατί δεν έχετε Instagram;

«Δεν μου αρέσει καθόλου όλο αυτό, το αντιπαθώ, καταλαβαίνω αυτή τη μεγάλη βιομηχανία, αλλά έχω αρκετή δουλειά για να μπαίνω στη διαδικασία να ποστάρω συνεχώς πράγματα»

Υπάρχουν όμως επώνυμοι που κερδίζουν πολλά λεφτά με διαφημίσεις μέσω των social media.

«Καταλαβαίνω ότι γίνονται διάφορες δουλίτσες, όντως άνθρωποι βγάζουν πολλά λεφτά, μου έχουν κάνει κι εμένα πολλές προτάσεις, αλλά τους κόβω λέγοντας τους ότι δεν πρόκειται να κάνω Ιnstagram»

Πώς τα πάτε με τον χρόνο που περνά; Πώς διατηρείτε αυτό το αψεγάδιαστο κορμί;

«Δύσκολα! Κατά περιόδους τα καταφέρνω, περνάω- φάσεις που νιώθω ότι βγαίνει ο χοντρός άνθρωπος από μέσα μου, περνάω φάσεις που βγαίνει ο αθλητής από μέσα μου. Δεν τα καταφέρνω 100% όπως θα ήθελα γιατί δεν έχω τις αντοχές. 


Πέρσι, για παράδειγμα, δούλεψα πολύ με το σώμα μου, έτσι φέτος έχω απόθεμα που δεν κάνω τίποτα» δήλωσε στο "tv kouskous".
Epirusblog Gr
5 of 5
Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει Instagram
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3336654591383689470
Σχόλια
item