Ιωάννα Τούνη: H πέτρα του (μεσημεριανού) σκανδάλου!

Ιωάννα Τούνη: H πέτρα του (μεσημεριανού) σκανδάλου!
Η 24χρονη Ιωάννα Τούνη, που αναστατώνει το «My Style Rocks», είναι η νέα Barbie της ΤV
Τρελαίνει κριτές, σκανδαλίζει τα μεσημέρια τους τηλεθεατές με τις σέξι εμφανίσεις της και όλα δείχνουν ότι ήρθε για να μείνει! Η 24χρονη Ιωάννα Τούνη, η εκρηκτική ξανθιά του «My Style Rocks», είναι σέξι και... όποιος αντέξει! 
Δηλώνει Θεσσαλονικιά, αν και κυκλοφορούν φήμες και διαδικτυακά δημοσιεύματα που τη θέλουν να κατάγεται από την Αλβανία, και ξεκίνησε να μαγεύει τα πλήθη πολύ πριν εμφανιστεί στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. 
Η αρχή έγινε από τους θαμώνες των clubs στη συμπρωτεύουσα, όπου δούλευε ως barwoman και αργότερα στην υποδοχή.
Οταν απέκτησε την απαιτούμενη εμπειρία, προήχθη σε υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε διάφορα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Οσοι τη γνωρίζουν κάνουν λόγο για μια γυναίκα εξαιρετικά κοινωνική, με αναπτυγμένο το επικοινωνιακό ταλέντο, αλλά και με έντονη θηλυκότητα που πηγάζει από μέσα της, γιατί εξωτερικά το... χθες με το σήμερα διαφέρουν! 
Λίγα χρόνια πριν, η εντυπωσιακή ξανθιά δεν θύμιζε σε πολλά τον σημερινό εαυτό της, κι αυτό χάρη στον πλαστικό χειρουργό της!
Με νέο look
Η μακριά γαμψή μύτη της αντικαταστάθηκε από μια γαλλική, ελαφρώς ανασηκωμένη, τα χείλη της ενισχύθηκαν αρκετά και το βλέμμα της έγινε πιο έντονο, καθώς τα φρύδια της... ανέβηκαν πιο ψηλά! 
Μάλιστα, δύο χρόνια πριν ανέβασε η ίδια φωτογραφία της στο facebook, λίγες ώρες μετά το χειρουργείο ρινοπλαστικής στο οποίο υποβλήθηκε, υπερήφανη για το εγχείρημα και σχηματίζοντας με τα δάχτυλα το σήμα της νίκης!
«Μεταμορφωμένη», λοιπόν, σε «Barbie» η hot Ιωάννα δύσκολα περνά απαρατήρητη! Το καλοκαίρι συνηθίζει να αναστατώνει τη Μύκονο, όπου περνά μέρος των διακοπών της, με τις καυτές εμφανίσεις της με μικροσκοπικά μπικίνι, αλλά και με τις αξιοθαύμαστες ικανότητές της στις ρακέτες!
Ωστόσο, πολύ πριν οι περισσότεροι τη γνωρίσουμε από τη συμμετοχή της στο reality μόδας, η σέξι reality star είχε απασχολήσει την επικαιρότητα λόγω της σχέσης της με τον πρώην σύντροφο της Νεσχάν Μουλαζίμ, τον τερματοφύλακα Γιάννη Σιδεράκη, με τον οποίο συγκατοικούσε κιόλας. 
Ο δεσμός τους δεν κατάφερε να μακροημερεύσει, καθώς, σύμφωνα με διάφορα κουτσομπολιά που κυκλοφόρησαν ευρέως, υπήρξε θέμα απιστίας, ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο.
Η αισθησιακή Ιωάννα -που αξίζει να τονίσουμε ότι έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά- σπουδάζει σχέδιο μόδας, καθώς το μεγάλο όνειρό της είναι να δημιουργήσει τη δική της κολεξιόν! 
Διατηρεί online κατάστημα με ρούχα και, όταν είδε το τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχής στο «My Style Rocks», θεώρησε πως είναι το τηλεοπτικό project που της ταιριάζει!
Πλέον παρουσιάζει καθημερινά το στιλ της, αλλά και «ξεκατινιάζεται» με τις συμπαίκτριές της, όπως προσφάτως, όταν απευθύνθηκε στη Σοφία Λεοντίτση με βαρείς χαρακτηρισμούς: «Σοφία, δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια». 
Μέρα με τη μέρα, η πολλά υποσχόμενη Ιωάννα γίνεται όλο και πιο γνωστή, και εβδομάδα με την εβδομάδα κερδίζει έδαφος στην εγχώρια showbiz! Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι το προφίλ που διατηρεί στο Ιnstagram γεμίζει συνεχώς από hot φωτογραφίες της με σούπερ σέξι πόζες και οι followers της αυξάνονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Τούνη: H πέτρα του (μεσημεριανού) σκανδάλου!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7134967090801894557
item