Λάμπρος Βακιάρος: H sexy φωτογράφηση του Έλληνα Master Chef! Λάμπρος Βακιάρος: H sexy φωτογράφηση του Έλληνα Master Chef! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λάμπρος Βακιάρος: H sexy φωτογράφηση του Έλληνα Master Chef!

Λάμπρος Βακιάρος: H sexy φωτογράφηση του Έλληνα Master Chef!
Μια sexy και αποκαλυπτική φωτογράφιση έκανε για το περιοδικό «People» ο chef Λάμπρος Βακιάρος. Ο νικητής του τελευταίου Master Chef αποκαλύπτει τι έκανε τη βραδιά της οντισιον και μιλά για όσα έζησε στο παιχνίδι.
Οι φίλοι του πάντα τον στηρίζουν και ο κολλητός του, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, του λέει χαριτολογώντας πως θα γίνει ο νέος Master Chef.
«Μου έκανε πλάκα από το πρώτο κιόλας Master Chef. Ας έρθουμε όμως στον περασμένο χειμώνα. Ήμουν για καφέ με μια παρέα και όπως συζητούσαμε, μου πρότειναν να κάνω μια αίτηση για το Master Chef στο Star. Αν και στην αρχή ήμουν διστακτικός, μέχρι να φύγουμε με είχαν ψήσει! Ύστερα από μια εβδομάδα μου ήρθε ένα μήνυμα για την πρώτη ημερομηνία των οντισιόν. 
Οι μέρες περνούσαν και ομολογώ πως το είχα ξεχάσει. Μάλιστα το προηγούμενο βράδυ είχα ξενυχτήσει και ήμουν με απίστευτο hangover. Τελικά πήγα, παρουσίασα ένα κρύο πιάτο με ταρτάρ σολομού και πέρασα στην επόμενη φάση», περιγράφει ο Λάμπρος Βακιάρος.

Όσο για τις εντάσεις που μπορεί να έχει ένα τέτοιο παιχνίδι και την αυτοπεποίθηση που πρέπει να δείξεις, εξομολογήθηκε: «Είναι καλό να πιστεύεις στις δυνάμεις σου χωρίς, όμως, να το προβάλλεις στους υπόλοιπους. Όταν πέρασα, το πήρα στα σοβαρά και πήγα στο Master Chef για να κερδίσω. 
Έζησα μια εικονική πραγματικότητα, διότι επί τρεισήμισι μήνες, ήμασταν κλεισμένοι σε ένα σπίτι, χωρίς κινητό και καμία επικοινωνία με τους δικούς μας. Το μυαλό μου καθάρισε και είχα επικεντρωθεί στον στόχο μου. 
Την ημέρα του τελικού, τα συναισθήματά μου ήταν ανείπωτα. Αισθάνθηκα μια δικαίωση για μένα, αλλά και την μητέρα μου για τον κόπο της και όλα όσα έχει κάνει για μένα».
Epirusblog Gr
5 of 5
Λάμπρος Βακιάρος: H sexy φωτογράφηση του Έλληνα Master Chef!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7072098317704154357
Σχόλια
item