Πρέβεζα: H παράσταση "Η εποχή του κυνηγιού", στην Πρέβεζα,την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου Πρέβεζα: H παράσταση "Η εποχή του κυνηγιού", στην Πρέβεζα,την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: H παράσταση "Η εποχή του κυνηγιού", στην Πρέβεζα,την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

                            Πρέβεζα: H παράσταση "Η εποχή του κυνηγιού", στην Πρέβεζα,την  Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

Την μαύρη κωμωδία του Γιάννη Σκαραγκά "Η εποχή του κυνηγιού" θα φιλοξενήσει το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου & ώρα 21:15, στο κάστρο του Αγίου Ανδρέα.Σκηνοθεσία: Αθηνά Τσικνιά, Γιάννα Κούλα. Παίζουν: Χρυσάνθη Παπαγεωργίου, Αθηνά Τσικνιά. Τιμή εισόδου: 10€ & 8€ (φοιτητικό, ανέργων).

Πληροφορίες/κρατήσεις θέσεων: 6977 192 779 & 6970 567 234


Λίγα λόγια για το έργο:
Μια σπαρταριστή κωμωδία! Η Πόπη, μια γυναίκα που στην οικονομική κρίση έχει χάσει την περιουσία και την επιθυμία της να ζήσει μέσα στον κόσμο, απομονώνεται σ΄ένα διαμέρισμα και ζει με την φωνή του μυαλού της. 


Η φωνή παίρνει σάρκα και οστά με αφορμή τη φωτογραφία της Πηνελόπης Δέλτα σε κάποιο βιβλίο της, μιας γυναίκας που η Πόπη θεωρεί σύμβολο εσωτερικής εξορίας και μοναξιάς.

Σε αυτή την ιδιαίτερη συνομιλία, η Πηνελόπη Δέλτα επεμβαίνει πια στην καθημερινότητα της συγκατοίκου της και της μαθαίνει να λέει ιστορίες.


11 σκηνές μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας δοσμένες με αρκετά γερές δόσεις χιούμορ!


«Δεν είμαστε ρομαντικοί όσοι ζούμε τον έρωτα στο μυαλό μας. Πρακτικοί είμαστε. Ξέρουμε να διαπραγματευόμαστε με το ακατόρθωτο!»Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας


Epirusblog Gr
5 of 5
                            
Πρέβεζα: H παράσταση "Η εποχή του κυνηγιού", στην Πρέβεζα,την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου
Epirusblog Gr
5 of 5
                            
Πρεβεζα 3031652536388301704
Σχόλια
item