Η Κύπρος διαψεύδει ότι φιλοξενεί σαουδαραβικά μαχητικά F-15 Η Κύπρος διαψεύδει ότι φιλοξενεί σαουδαραβικά μαχητικά F-15 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Κύπρος διαψεύδει ότι φιλοξενεί σαουδαραβικά μαχητικά F-15

Η Κύπρος διαψεύδει ότι φιλοξενεί σαουδαραβικά μαχητικά F-15

Πέρα για πέρα ψευδές και χαλκευμένο χαρακτήρισε ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Ιωάννης Κασουλίδης, δημοσίευμα της «Bagdad Post» για δήθεν παρουσία στην Κύπρο μαχητικών F-15 της Σαουδικής Αραβίας για επιδρομές κατά της Χεζμπολάχ στο Λίβανο.

«Ο κάθε ένας μπορεί εύκολα να διαπιστώσει, αν βρίσκονται τα μαχητικά στην Κύπρο», είπε ο κ. Κασουλίδης.

Ο κύπριος υπουργός, ο οποίος σε συνέντευξη τύπου έκανε απολογισμό του έργου του υπουργείου Εξωτερικών τα τελευταία πέντε χρόνια, εξέφρασε σοβαρή ανησυχία και έντονο προβληματισμό για τις εξελίξεις στον Λίβανο, μετά την παραίτηση του πρωθυπουργού της χώρας Σαάντ Χαρίρι.

«Μαύρα σύννεφα συσσωρεύονται πάνω από το Λίβανο», τόνισε ο κ. Κασουλίδης και δήλωσε ότι η κυπριακή κυβέρνηση προετοιμάζεται να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο «Εστία», προκειμένου να συμβάλει, όπως το 2006, στην εκκένωση ξένων πολιτών, που διαμένουν στο Λίβανο.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις που υπάρχουν ο αριθμός των ξένων πολιτών που βρίσκονται στο Λίβανο είναι μεγαλύτερος από αυτόν του 2006.
Epirusblog Gr
5 of 5
Η Κύπρος διαψεύδει ότι φιλοξενεί σαουδαραβικά μαχητικά F-15
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 3059418192957262900
Σχόλια
item