Γιάννενα: Συναυλία των Deadbeat Escapement στο Πνευματικό Κέντρο Γιάννενα: Συναυλία των Deadbeat Escapement στο Πνευματικό Κέντρο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Συναυλία των Deadbeat Escapement στο Πνευματικό Κέντρο

Γιάννενα: Συναυλία των Deadbeat Escapement στο Πνευματικό Κέντρο

Μία συναυλία των Deadbeat Escapement, οι οποίοι αυτή τη χρονιά κλείνουν δέκα χρόνια δημιουργικής παρουσίας στο χώρο της μουσικής, θα γίνει στα Ιωάννινα μετά το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, 9 μ.μ. στην Αίθουσα «Βασ. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου. 

Το συγκρότημα συνδυάζει τον ήχο του με video art, installations, θέατρο και λογοτεχνία έχοντας  όλα τα χαρακτηριστικά μιας Art Rock μπάντας. 

Οι ζωντανές εμφανίσεις  τους ξεφεύγουν από τα στενά όρια μιας μουσικής συναυλίας και σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα  έχουν συνεργαστεί με μεγάλο αριθμό καλλιτεχνών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. 

Μουσικοί, εικαστικοί, χορευτές, ηθοποιοί, video makers, γραφίστες, φωτογράφοι έχουν συμπράξει σε συναυλίες και performance του συγκροτήματος. Συμμετέχουν, η Σχολή Κλασσικού και Σύγχρονου Χορού του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, η φωτογραφική ομάδα Ιωαννίνων Φωτογραφιστές και φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

Οι συντελεστές είναι: Τρύφωνας Τρυφωνόπουλος (guitars), Ιωάννης & Κοψίνης (drums), Γιώργος Ζωγράφος (bass), Κωνστάντζα (vocals, acoustic guitar), Κώστας Καούρης (vocals, guitar) 

Γενική είσοδος: 10€. Προπώληση: Ταμείο Πνευματικού Κέντρου, Χαρτέξ, Αναγνώστης. Με την υποστήριξη του Πνευματικό Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Συναυλία των Deadbeat Escapement στο Πνευματικό Κέντρο
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 1644042992860453793
Σχόλια
item