Η απάντηση του Charlie Sheen στις κατηγορίες για τον βιασμό 13χρονου αγοριού Η απάντηση του Charlie Sheen στις κατηγορίες για τον βιασμό 13χρονου αγοριού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η απάντηση του Charlie Sheen στις κατηγορίες για τον βιασμό 13χρονου αγοριού

Η απάντηση του Charlie Sheen στις κατηγορίες για τον βιασμό 13χρονου αγοριού

Ο ηθοποιός Charlie Sheen απάντησε χθες στην καταγγελία ότι είχε επιτεθεί σεξουαλικά και βίασε τον Corey Haim, όταν ο τελευταίος ήταν 13 ετών και ο Sheen 19. 

Η καταγγελία αναφέρει πως ο ηθοποιός βίασε τον 13χρονο στα γυρίσματα της ταινίας «Lukas» το 1986 και έγινε από τον στενό φίλο του Haim, Dominick Brascia. 

Charlie Sheen
Corey Haim - Dominick BrasciaΟ Sheen αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες μέσω εκπροσώπου του που έκανε δηλώσεις σε πολλά αμερικανικά media. Σύμφωνα με το National Enquirer, ο Haim, ο οποίος έχει πεθάνει, είχε αποκαλύψει σε κάποια άτομα τον βιασμό του από τον Σιν. 


Μιλώντας στο Enquirer, υποστήριξε ότι ο Haim του είχε αποκαλύψει τι είχε συμβεί στα γυρίσματα και πως ήταν κάτι που γνώριζε για πολλά χρόνια. 

Charlie Sheen- Corey Haim

«Ο Haim μου είπε ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον Sheen όταν γυρίστηκε το Lucas. Μου είπε ότι κάπνιζαν χόρτο και έκαναν σεξ. Ο Haim είπε πως μετά ο Sheen ήταν πολύ απόμακρος και τον απέρριψε. 


Όταν ο Corey ήθελε ξανά επαφή, ο Sheen δεν έδειξε ενδιαφέρον», αναφέρει η μαρτυρία. Σύμφωνα με τον Brascia, μετά από μερικά χρόνια είχαν και πάλι σεξουαλική επαφή. 

Charlie Sheen - Corey HaimΗ μαρτυρία αυτή συνδέεται φαινομενικά με τους ισχυρισμούς του ηθοποιού Corey Feldman ο οποίος εδώ και μέρες αναφέρει πως θέλει να κάνει αποκαλύψεις για σεξουαλικές κακοποιήσεις και βιασμούς ανηλίκων στο Χόλιγουντ. Μεταξύ άλλων έχει αναφέρει πως θύμα υπήρξε και ο Corey Haim. 
Epirusblog Gr
5 of 5
Η απάντηση του Charlie Sheen στις κατηγορίες για τον βιασμό 13χρονου αγοριού
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2618381907886411900
Σχόλια
item