Παράδοση Πολεμικών Σημαιών από τον ΥΕΘΑ στους «Μέγιστους Σχηματισμούς!» (φωτό) Παράδοση Πολεμικών Σημαιών από τον ΥΕΘΑ στους «Μέγιστους Σχηματισμούς!» (φωτό) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Παράδοση Πολεμικών Σημαιών από τον ΥΕΘΑ στους «Μέγιστους Σχηματισμούς!» (φωτό)

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος παρέστη στην τελετή παράδοσης των  Πολεμικών Σημαιών στην 1η Στρατιά, στο Γ Σώμα Στρατού, στο Δ Σώμα Στρατού και στην ΑΣΔΕΝ που πραγματοποιήθηκε στη έδρα της 1ΗΣ Στρατιάς στη Λάρισα
Νέο ρόλο με περισσότερες αρμοδιότητες θα έχει προσεχώς η 1η Στρατιά στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των ενόπλων δυνάμεων. Αυτό προανήγγειλε το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Λάρισα, για την τελετή απονομής σημαίων σε στρατιωτικούς σχηματισμούς.
Πριν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος έρθει στη Λάρισα έζησε μια δύσκολη εβδομάδα καθώς δέχθηκε τα πυρά της αντιπολίτευσης για το θέμα που αφορά στην πώληση βλημάτων στην Σαουδική Αραβία από την χώρα μας.
Ερωτώμενος μετά το πέρας της τελετής απονομής Πολεμικών Σημαιών σε Σχηματισμούς του Στρατού Ξηράς που έγινε στη 1η Στρατιά για το πόσο ήρεμος είναι μετά από όσα συνέβησαν, δήλωσε «δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ είναι απόλυτα ήρεμος…».
http://veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Παράδοση Πολεμικών Σημαιών από τον ΥΕΘΑ στους «Μέγιστους Σχηματισμούς!» (φωτό)
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7125700313209155490
Σχόλια
item