Μαρία Κορινθίου: «Είναι μια επίθεση που τώρα βγαίνω να πάρω θέση» Μαρία Κορινθίου: «Είναι μια επίθεση που τώρα βγαίνω να πάρω θέση» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρία Κορινθίου: «Είναι μια επίθεση που τώρα βγαίνω να πάρω θέση»

Μαρία Κορινθίου: «Είναι μια επίθεση που τώρα βγαίνω να πάρω θέση»
Την απάντηση της σε όλους όσοι την κατέκριναν για το σέξι κοστούμι της στην παράσταση «Γοργόνες και μάγκες», έδωσε μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρία Κορινθίου.
«Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη. Οι εικόνες που έχετε δει με το συγκεκριμένο κοστούμι είναι πλάνα τα οποία τραβήχτηκαν την πρώτη μέρα της παράστασης. Το πήρα στα χέρια μου την τελευταία στιγμή και ουσιαστικά δεν είχαμε προλάβει να κάνουμε πρόβα με το κοστούμι και με τα φώτα. 
Παρ' όλ' αυτά, το κοστούμι φέρει εσωτερική επένδυση και στο συγκεκριμένο σημείο εγώ ως γυναίκα φρόντισα επιπλέον να βάλω κάποια ειδικά πατς. Όμως, αυτά τα πατς,.. σφοράρανε πάρα πολύ με το έντονο φως και όλοι βγήκαν και έκαναν τα σχόλια τους λέγοντας πως είμαι τόπλες ή γυμνή. 
Θέλω λοιπόν να διευκρινίσω ότι ούτε τόπλες είμαι ούτε γυμνή. Το θέατρο είναι θέατρο, τα κοστούμια είναι κοστούμια. Έχουν υπάρξει και υπάρχουν ήδη θεατρικές σκηνές που έχουν καθαρό γυμνό. Κα-ταλαβαίνω ότι αυτό πέφτει μόνο σε εμένα και έχει γίνει ολόκληρο θέμα. Καταλαβαίνω ότι όλο αυτό γίνεται γιατί προφανώς με χτυπάνε»
Για ποιο λόγο χτυπάνε εσένα;
«Θεωρώ σίγουρο πως ο ένας λόγος είναι ότι γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν αφήνω τίποτα να πέσει και απαντάω. Ταυτόχρονα όμως αυτό είναι και κάτι πάνω στο οποίο γίνονται νούμερα. Αυτό είναι. Είναι μια επίθεση που τώρα βγαίνω να πάρω θέση»
Πιστεύεις σε εσένα;
«Πιστεύω πάρα πολύ, γιατί έχω πέσει, έχω χτυπήσει, έχω ματώσει πάρα πολλές φορές και αλίμονο μου άμα δεν με πίστευα, θα με είχαν κατασπαράξει»
Αυτές οι επιθέσεις σε επηρεάζουν;
«Εξαρτάται από το τι μπορεί να ειπωθεί. Δεν μπορώ να σου κρύψω ότι κάποια πράγματα βέβαια και με ενοχλούν, άνθρωπος είμαι. Άνθρωπος που δεν έχω από πίσω μου κάποιον μάνατζερ, κανάλια ή οτιδήποτε για να με «προστατεύσουν». 
Οπότε ο δικηγόρος της Μαρίας είναι η Μαρία, δεν είναι κάποιος άλλος. Που σημαίνει ότι όταν αισθανθώ ότι με θίγουν, σαφέστατα θα υπάρξουν στιγμές που θα πάρω θέση. Θα υπάρξουν στιγμές που θα θυμώσω, που θα στενοχωρηθώ και που θα αδιαφορήσω», λέει σε συνέντευξη της στο 7 μέρες tv.

Epirusblog Gr
5 of 5
Μαρία Κορινθίου: «Είναι μια επίθεση που τώρα βγαίνω να πάρω θέση»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2257727087555481892
Σχόλια
item