Κέρκυρα: Κινηματογραφική καταδίωξη εν πλω για σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών Κέρκυρα: Κινηματογραφική καταδίωξη εν πλω για σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κέρκυρα: Κινηματογραφική καταδίωξη εν πλω για σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών

Μεγάλη επιχείρηση του λιμενικού για σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Μεγάλη επιχείρηση εν πλω, που θυμίζει ταινία δράση, στήθηκε από τις ελληνικές λιμενικές αρχές, για τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών, στο Ιόνιο.
Μέλη διεθνούς κυκλώματος που μετέφεραν ναρκωτικά από την Αλβανία, αναχώρησαν, το απόγευμα της Παρασκευής, με γιγαντιαίο ταχύπλοο μεγάλης ιπποδύναμης, «φορτωμένο», από ακτή της Αλβανίας, με προορισμό προς την Ελλάδα και την Ιταλία. Οι λιμενικές αρχές του Ιονίου το εντόπισαν και ξεκίνησαν τη καταδίωξή του. 
Η επιχείρηση καταδίωξης πήρε αμέσως γιγάντιες διαστάσεις στα ελληνικά ύδατα, με τις λιμενικές αρχές κατά τόπους να «οργώνουν» τη θάλασσα, ενώ στην επιχείρηση εντοπισμού των ναρκεμπόρων, φέρεται να συμμετείχαν και εναέρια μέσα.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η καταδίωξη που ξεκίνησε από τα ύδατα του Ιονίου Πελάγους, έφτασε μέχρι και τα ύδατα του Αιγαίου, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για συλλήψεις σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Λαυρίου.

Epirusblog Gr
5 of 5
Κέρκυρα: Κινηματογραφική καταδίωξη εν πλω για σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 6856707563629454769
Σχόλια
item