Γιάννενα: Πραγματοποιήθηκε το γλέντι αλληλεγγύης Γιάννενα: Πραγματοποιήθηκε το γλέντι αλληλεγγύης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Πραγματοποιήθηκε το γλέντι αλληλεγγύης

Γιάννενα: Πραγματοποιήθηκε το γλέντι αλληλεγγύης

Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 25/11 το γλέντι αλληλεγγύης που διοργάνωσαν το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και ταξικά συνδικάτα του νομού έξω από το super market MARKET IN μαζί με τους εργαζόμενους πρώην ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ που διεκδικούν να επαναπροσληφθούν στα MARKET IN, για όλους του ανέργους και τις οικογένειες τους, για τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι-κακοπληρωμένοι.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης διαβάστηκαν ψηφίσματα στήριξης και αλληλεγγύης από εκπρόσωπους σωματείων και φορέων του νομού. 


Οι εργαζόμενοι που διεκδικούν το αυτονόητο, το δικαίωμα τους στη δουλειά, έκαναν ξεκάθαρο ότι δεν κάνουν πίσω, ότι και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα κάνουν έξω από τα MARKET IN μέχρι να γυρίσουν στις δουλειές τους. 

Η στήριξη από τα υπόλοιπα σωματεία σε κάθε κινητοποίηση τους δίνει περισσότεροι δύναμη να συνεχίσουν να παλεύουν και να αγωνίζονται. Ψηφίσματα υπήρχαν από τα σωματεία Οικοδόμων, Ι/Υ, Επισιτισμού, Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών, Συνταξιούχων ΙΚΑ, την Ένωση Γονέων και το Σύλλογο Γυναικών. Στη συνέχεια κόλλησαν τα ψηφίσματα στη πόρτα του καταστήματος.

Στο χώρο οι εργαζόμενοι ευχαριστώντας το κόσμο που τους στήριζει τόσο καιρό, τους κέρασαν πίτες, γλυκά και ποτά ενώ υπήρχε και ομάδα που συγκέντρωνε είδη πρώτης ανάγκης για εργαζόμενους-ανέργους και τις οικογένειες τους.


vimanews.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Πραγματοποιήθηκε το γλέντι αλληλεγγύης
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 6129938232820524138
Σχόλια
item