Γιάννενα: Ελπίδα και χαμόγελα στο Γηροκομείο Ζωσιμάδων Ιωαννίνων Γιάννενα: Ελπίδα και χαμόγελα στο Γηροκομείο Ζωσιμάδων Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ελπίδα και χαμόγελα στο Γηροκομείο Ζωσιμάδων Ιωαννίνων

Γιάννενα: Ελπίδα και χαμόγελα στο Γηροκομείο Ζωσιμάδων Ιωαννίνων
H Pfizer Hellas πραγματοποίησε πρόσφατα δωρεά φαρμάκων στο Γηροκομείο Ζωσιμάδων Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «προΣfΕΕρουμε» του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Φ.Ε.Ε.) και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.). Στόχο τους η κάλυψη αναγκών φαρμακευτικής θεραπείας των περίπου 160 ηλικιωμένων, που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα. 

Η δωρεά, η οποία παραδόθηκε μέσω του...
δικτύου διανομής της Pfizer Hellas, περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, φαρμακευτικά σκευάσματα για την υπέρταση, την υπερχοληστερολαιμία και τη νόσο Alzheimer. 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Hellas, κ. Ζαχαρίας Ραγκούσης, δήλωσε σχετικά: «Ως εταιρεία - μέλος του Σ.Φ.Ε.Ε, αλλά πάνω απ’ όλα ως εταιρεία που λειτουργεί με επίκεντρο τον Άνθρωπο, αποτελεί δέσμευση για εμάς να στηρίζουμε αξιόλογες δράσεις, οι οποίες προωθούν μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως το “προΣfEEρουμε”. 

Ελπίδα μας είναι να αποτελέσουμε παράδειγμα και για άλλες εταιρείες, προκειμένου να επωφεληθούν ακόμα περισσότεροι συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη.»

Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Ελπίδα και χαμόγελα στο Γηροκομείο Ζωσιμάδων Ιωαννίνων
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 8231944570928501298
Σχόλια
item