Πρέβεζα: Όμηροι της γραφειοκρατίας οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΑΣ Πρέβεζας Πρέβεζα: Όμηροι της γραφειοκρατίας οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΑΣ Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Όμηροι της γραφειοκρατίας οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΑΣ Πρέβεζας

Πρέβεζα: Όμηροι της γραφειοκρατίας οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΑΣ Πρέβεζας
Με το σκληρό πρόσωπο της αθάνατης ελληνικής γραφειοκρατίας εξακολουθούν να βρίσκονται αντιμέτωποι οι 56 πρώην εργαζόμενοι της ΕΑΣ Πρέβεζας (Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών)

Πρόκειται για 56 ανθρώπους που εδώ και περίπου 3,5 χρόνια είναι άνεργοι και δεν εισπράττουν ταμείο ανεργίας.

Η υπόθεση τους τράβηξε για αρκετό χρονικό διάστημα το δύσβατο και χρονοβόρο δρόμο της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι νομικές διαδικασίες και αναγνωρίστηκε ο χρόνος ανεργίας τους, όλοι περίμεναν ότι τελείωσαν τα δύσκολα και θα μπορέσουν επιτέλους να πάρουν μια οικονομική ανάσα, μετά την πολυετή ταλαιπωρία τους.

Έτσι λοιπόν απευθύνθηκαν στο τοπικό τμήμα του ΟΑΕΔ, ώστε να ξεκινήσουν να εισπράττουν το επίδομα ανεργίας, εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα νέο μεγάλο εμπόδιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η υπηρεσία του ΟΑΕΔ στην Πρέβεζα, δεν μπορούσε; , να διεκπεραιώσει μια τυπική ουσιαστικά διαδικασία με τα κεντρικά του ΟΑΕΔ στην Αθήνα και έτσι αναγκάστηκαν να απευθυνθούν οι ίδιοι με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία τους να συνεχίζεται και όχι μόνο αυτό …. να συνεχίζουν να είναι απλήρωτοι!

Από όσο γνωρίζουμε στη χώρα μας η δουλειά που καλείται να κάνει ο ΟΑΕΔ είναι να λύνει τα προβλήματα των ανέργων και όχι να τα δημιουργεί …. Όπως στην προκειμένη περίπτωση.

Μας είναι επίσης αδιανόητο και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε, ότι το τμήμα του ΟΑΕΔ στην Πρέβεζα, δεν μπορεί; , να συνεννοηθεί με τα κεντρική υπηρεσία του ΟΑΕΔ στην Αθήνα και να αναγκάζονται οι ίδιοι οι άνεργοι, βρισκόμενοι σε δεινή οικονομική κατάσταση, να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να αναζητήσουν λύση σε ένα θέμα το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να λυθεί ενδουπηρεσιακά.

Σε μια εποχή που στις περισσότερες χώρες του κόσμου οι πολίτες εξυπηρετούνται με το πάτημα ενός κουμπιού στην Πρέβεζα το τμήμα του ΟΑΕΔ δεν μπορεί (ή δεν θέλει;) να έρθει σε συνεννόηση με τα κεντρικά γραφεία της ίδιας υπηρεσίας στην Αθήνα!

Απίστευτο και όμως αληθινό!

 mypreveza.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Όμηροι της γραφειοκρατίας οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΑΣ Πρέβεζας
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 3806703396811242111
Σχόλια
item