Η Κατερίνα Στικούδη ανοίγει τα χαρτιά της για την κόντρα της με την Καινούργιου! «Είμαι άνθρωπος που…» Η Κατερίνα Στικούδη ανοίγει τα χαρτιά της για την κόντρα της με την Καινούργιου! «Είμαι άνθρωπος που…» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Κατερίνα Στικούδη ανοίγει τα χαρτιά της για την κόντρα της με την Καινούργιου! «Είμαι άνθρωπος που…»

Η Κατερίνα Στικούδη ανοίγει τα χαρτιά της για την κόντρα της με την Καινούργιου! «Είμαι άνθρωπος που…»
H Κατερίνα Στικούδη σε πρόσφατη συνέντευξή της άνοιξε τα χαρτιά της  για την κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ αναφέρθηκε και στην αρνητική κριτική την οποία έχει δεχτεί αρκετές φορές!
Η Κατερίνα μίλησε χωρίς περιστροφές στην εκπομπή Celebrity Life Game και τον Κεν Αλεξανδράτο. 
«Θα ήθελα να βρω περισσότερο χρόνο για τους άλλους, για τους φίλους και την οικογένειά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά σχετικά με την έλλειψη ελεύθερου χρόνου της.
Σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον αγαπημένο της ξεκαθάρισε: «Δεν τα αναλύω πολύ αυτά δεν νιώθω άνετα να μιλάω για τα προσωπικά μου. Θεωρώ ότι στη δουλειά μου υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα που τραβάνε την προσοχή περισσότερο. 
Άλλες φορές θετικά, άλλες αρνητικά. Δεν νιώθω άνετα να αναλύω πόσες ομελέτς θα φτιάξω την εβδομάδα, πόσα βρακιά του άλλου θα σιδερώσω και αν με ενοχλεί ή τρίχα ή τα μούσια αν τον χαστουκίζω ή τον φιλάω».
Για το αν θα επέστρεφε στην τηλεόραση ξεκαθάρισε: «Δύσκολα θα ξανά γυρνούσα στην τηλεόραση. Δεν θέλω να επαναληφθώ και να κάνω πράγματα που ήδη έχω κάνει. Θέλω να πηγαίνω με χαρά και να νιώθω δημιουργική. Θα ήθελα να κάνω κάτι ανατρεπτικό».
Ωστόσο πραδέχεται πως θα μπορούσε να φανταστεί στο «The Voice» όχι ωστόσο στον ρόλο του κριτή.
«Δεν θα ήμουν κριτής με τίποτα, επειδή μου έχει ασκηθεί κατά καιρούς πολύ κριτική και δεν θα ήθελα να το κάνω στους άλλους», δηλώνει και τονίζει πως πλέον έχει σκληραγωγηθεί απέναντι στην αρνητική κριτική και δεν τι διαπερνά τίποτα. «Καμιά φορά όπου χρειάζεται βγάζω νύχια», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Σχετικά με τη παρεξήγηση με την Κατερίνα Καινούργιου αναφέρει: «εγώ είμαι άνθρωπος που ξεχνάω, δεν δίνω σημασία»!
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Epirusblog Gr
5 of 5
Η Κατερίνα Στικούδη ανοίγει τα χαρτιά της για την κόντρα της με την Καινούργιου! «Είμαι άνθρωπος που…»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8687791263605939923
Σχόλια
item