Εκρηκτικός έρωτας για Βαλαβάνη και Βασάλο

Εκρηκτικός έρωτας για Βαλαβάνη και Βασάλο
Η θυελλώδης σχέση της με τον Βασάλο! Αν και δεν παραδέχεται ότι είναι ζευγάρι με τον πρώην συμπαίκτη της στο «Survivor», τα καβγαδάκια τη διαψεύδουν.
Εκρηκτικός έρωτας για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο! Οι δύο πρώην «Survivors», αν και δηλώνουν μόνο φίλοι, στην πραγματικότητα είναι ζευγάρι και, όπως αποκάλυψαν στην «Espresso» άνθρωποι από το περιβάλλον τους, μοιράζονται μια θυελλώδη σχέση, γεμάτη εντάσεις, ενίοτε και καβγάδες!
Η πάλαι ποτέ «Διάσημη» παίκτρια του reality επιβίωσης του Σκάι και ο πρώην «Μαχητής» (και νυν πανελίστας της Ντορέττας Παπαδημητρίου) παίζουν εδώ και καιρό ένα απίθανο «κρυφτό» με τους παπαράτσι, κρατώντας αποστάσεις σε κοινές εξόδους τους και επαναλαμβάνοντας σε συνεντεύξεις τους την ίδια... καραμέλα, ότι «είναι μόνο φίλοι».
Ωστόσο, κάποιες εκρήξεις ζήλιας της γνωστής αθλητικογράφου για τα ωραία μάτια του bodybuilder συντρόφου της σε δημόσιους χώρους δεν κράτησαν για πολύ το μυστικό τους προστατευμένο.
«Η δημοσιογράφος είναι ιδιαίτερα καχύποπτη και αντιδρά με θυμό όταν ο Κωνσταντίνος φωτογραφίζεται με θαυμάστριές του» αποκαλύπτει στην «Espresso» πηγή από τον κύκλο του ζευγαριού. «Ο αθλητής από ευγένεια δεν αρνείται τις selfies που του ζητούν οι φαν του, παρότι γνωρίζει καλά τι πρόκειται να επακολουθήσει κάθε φορά που φωτογραφίζεται μαζί τους.
Η Βαλαβάνη αυτό δεν το δέχεται και, ειδικά αν η θαυμάστρια του Κωνσταντίνου τυγχάνει να είναι όμορφη και σέξι, μόνο που δεν τον βάζει... τιμωρία μετά. Κυριολεκτικά, δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί» συνεχίζει το ίδιο άτομο.
Συμπάθεια
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εμφανίζεται στο πάνελ της εκπομπής «Εδώ» στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου και επειδή είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων κατάφερε να κερδίσει άμεσα τη συμπάθεια δημοσιογράφων και τεχνικών. Παρότι εργάζεται κάτω από την ίδια στέγη με την αγαπημένη του, αποφεύγει οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά της και συζητήσεις για την προσωπική ζωή του γενικότερα.
Απεναντίας, η πρώην «Διάσημη» του «Survivor» είναι αυθόρμητη και, όπως μας μετέφερε η πηγή μας, ιδιαίτερα διαχυτική με τον κρυφό έρωτά της και δήθεν φίλο της.
«Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος που θέλω να υπάρχει στη ζωή μου. Τι θα γίνει στο μέλλον δεν μπορώ να το ξέρω...» σχολίασε η Ευρυδίκη σε συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο στην εκπομπή, στην οποία συμμετέχει ο σύντροφός της. Τι κάνει «νιάου νιάου» στα κεραμίδια, βρε παιδιά;
espressonews.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Εκρηκτικός έρωτας για Βαλαβάνη και Βασάλο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 973207925681169618
item