Η Σκορδά βγήκε από τα ρούχα της

Η Σκορδά βγήκε από τα ρούχα της
Εξαλλη με τον Μάνο Πίντζη και τα «βέλη» του για τη Μαντώ Γαστεράτου
Πυρ και μανία η Φαίη Σκορδά με τον Μάνο Πίντζη! Η παρουσιάστρια του «Πρωινού» έγινε έξαλλη με τα σχόλια του παίκτη των «Ωκεανών» για τη Μαντώ Γαστεράτου, η οποία αποχώρησε από το παιχνίδι λόγω του τραυματισμού της.
«Ευτυχώς που έφυγε η Μαντώ! Δώσε μου ένα πιστόλι να την πυροβολήσω… Λέει 1.500 λέξεις το λεπτό! Φαντάζομαι τον δόλιο τον άντρα της τι θα τραβήξει το παλικάρι» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός.
«Η Μαντώ μιλάει πολύ; Η Μαντώ είναι χαρά της ζωής! Πάντως, δεν είναι Κατίνα! Κοτζάμ άντρας δυο μέτρα, που άρχισα να τον συμπαθώ, να αρχίζει να κάνει πλάκα για τον σταυρό και να λέει για τον σύντροφο της Μαντώς; Εμένα δεν μου άρεσε. 
Τι πλάκα; Κάτσε λίγο τώρα!» σχολίασε με τη σειρά της η παρουσιάστρια, που ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την πρώην συνεργάτιδά της στην εκπομπή και να έρθει και σε λεκτική αντιπαράθεση με το πάνελ της γι' αυτό.
Στο μεταξύ, στην Αθήνα βρίσκεται από χθες το πρωί η πρώην πλέον παίκτρια του «Nomads» μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης, λόγω των εξελίξεων με τον τραυματισμό της. 
Στο αεροδρόμιο την υποδέχθηκε ο μπαμπάς της Χρήστος Γαστεράτος, για τον οποίο το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει δηλώσει ότι είναι η αδυναμία της ζωής της και το φιλαράκι της, ο κολλητός της.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Σκορδά βγήκε από τα ρούχα της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1063308451339209968
item