Καμίνης σε Θεοδωράκη: Σταύρο συγγνώμη, έκανα λάθος Καμίνης σε Θεοδωράκη: Σταύρο συγγνώμη, έκανα λάθος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Καμίνης σε Θεοδωράκη: Σταύρο συγγνώμη, έκανα λάθος

Καμίνης σε Θεοδωράκη: Σταύρο συγγνώμη, έκανα λάθος
"Έκανα μία προσωπική κρίση για τον Σταύρο Θεοδωράκη, σε λάθος στιγμή, την οποία κακώς έκανα και του ζητώ συγγνώμη", δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σε ερώτηση σχετικά με την αναφορά του περί life style.

"Όπως συνηθίζω να λέω και στην κόρη μου, από τα λάθη μαθαίνεις", τόνισε ο κ. Καμίνης σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, σημειώνοντας ότι για τον ίδιο "το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει".

"Απευθύνομαι και στους πολίτες που δεν βρίσκονται στα στενά όρια των κομμάτων", υπογράμμισε ο κ. Καμίνης επισημαίνοντας παράλληλα ότι στόχος της υποψηφιότητάς του είναι η επιστροφή των απογοητευμένων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. 

"Χαίρομαι που η δική μου υποψηφιότητα τάραξε τα νερά και κίνησε το ενδιαφέρον του κόσμου που είχε πάρα πολλά χρόνια αδρανοποιηθεί από απογοήτευση" είπε ο κ.Καμινης τονίζοντας ότι "κυρίως μας ενδιαφέρει να φέρουμε πάλι στην κοίτη τους τους ανθρώπους που ήταν στην παράταξή μας και παραπλανήθηκαν και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. 

Αυτούς τους ανθρώπους -όχι τα στελέχη- τους θέλουμε κοντά μας. Πιστεύω ότι αυτόν τον ρόλο μπορώ κάλλιστα να τον διαδραματίσω. Μπορώ να φέρω ανθρώπους έξω από τα στενά κομματικά πλαίσια, όπως άλλωστε το έχω κάνει και στην παράταξή μου στο δήμο".

Σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι η προοδευτική δημοκρατική παράταξη δεν θα γίνει συμπλήρωμα κανενός.
Epirusblog Gr
5 of 5
Καμίνης σε Θεοδωράκη: Σταύρο συγγνώμη, έκανα λάθος
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 3802166416192023425
Σχόλια
item