Απίστευτο! Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός ήθελε να γίνει ντεντέκτιβ! Ο λόγος για την… Απίστευτο! Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός ήθελε να γίνει ντεντέκτιβ! Ο λόγος για την… | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Απίστευτο! Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός ήθελε να γίνει ντεντέκτιβ! Ο λόγος για την…

Απίστευτο! Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός ήθελε να γίνει ντεντέκτιβ! Ο λόγος για την…

Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε πρεμιέρα με το Νότα Μία στον Alpha, πρωταγωνιστεί για δεύτερη σεζόν στην παράσταση Το Ψέμα και κάπου ανάμεσα σε γυρίσματα και παραστάσεις μιλά για τον –περιορισμένο- ελεύθερο χρόνο της και όσα αγαπά.

Ποια είναι η πολυτέλεια που αγαπάς για τον εαυτό σου;
Προσπαθώ, αλλά δεν το πετυχαίνω πάντα, να κρατάω τα καλοκαίρια για την πάρτη μου. Εντάξει, έχω κάνει και περιοδείες και γυρίσματα, αλλά πάντα καταφέρνω να κρατάω το μεγαλύτερο μέρος του για μένα. 
Από παιδί τα αγαπάω. Ο στόχος μου για το επόμενο καλοκαίρι είναι να κάνω τέτοιες διακοπές που να μην ξέρω καν τι μέρα είναι. 
Και φυσικά μιλάω για θάλασσα… Δεν έχω καταλάβει γιατί κανείς να επιλέξει τα βουνά! Επίσης, μια άλλη πολυτέλεια είναι πως κοιμάμαι όσες πιο πολλές ώρες γίνεται. 
Ποιο είναι το τελευταίο βιβλίο που διάβασες;
Στις διακοπές διαβάζω βιβλία.
Ερωτικό μυθιστόρημα;
Ερωτικό; Καθόλου!
Δεν πιστεύω να διαβάζεις αυτά τα συμβουλευτικά – ψυχολογικά;
Είσαι στα καλά σου; Τα σιχαίνομαι! Μου αρέσουν τα αστυνομικά και τα φιλοσοφικά δοκίμια. Όχι βαριά. Μπορεί να διαβάζω ταυτόχρονα τρία. Έχω μανία με τον Πουαρό και την Αγκάθα Κρίστι. 
Όταν ήμουν μικρή, ήθελα να γίνω ντέτεκτιβ. (δεν κατάφερα να συγκρατηθώ και άρχισα να γελάω) Μου άρεσαν οι ιστορίες και ήθελα να παρακολουθώ και να ανακαλύπτω. 
Παρακολουθούσα όλη τη γειτονιά με την ομάδα μου, τις φίλες μου δηλαδή. Τελικά δεν εξιχνιάσαμε τίποτε και βαρέθηκα. (δεν σταμάτησα να γελάω και με έδιωξε, δίνοντας τέλος σε μια πολλά υποσχόμενη συνέντευξη…).
Από τον Γιώργο Πράτανο και το περιοδικό People…
Epirusblog Gr
5 of 5
Απίστευτο! Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός ήθελε να γίνει ντεντέκτιβ! Ο λόγος για την…
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3808005379346220216
Σχόλια
item