«Αν δεν γνώριζα τον Κορκολή θα γινόμουν βρεφονηπιοκόμος» «Αν δεν γνώριζα τον Κορκολή θα γινόμουν βρεφονηπιοκόμος» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Αν δεν γνώριζα τον Κορκολή θα γινόμουν βρεφονηπιοκόμος»

«Αν δεν γνώριζα τον Κορκολή θα γινόμουν βρεφονηπιοκόμος»
"Αν δεν τον είχα γνωρίσει, θα έμενα στα Χανιά και θα ακολουθούσα μια εντελώς διαφορετική πορεία στη ζωή μου".
Αν μας έλεγε κάποιος ότι στην Ελλάδα της κρίσης ένα 18χρονο κορίτσι από τα Χανιά θα κατάφερνε σε τέσσερα χρόνια να τραγουδήσει στη σκηνή του Ηρωδείου, θα τον περνούσαμε σίγουρα για τρελό. 

Η Σοφία Μανουσάκη ζει το όνειρό της. Ένα όνειρο που άρχισε όταν ο Στέφανος Κορκολής, τον Ιούλιο του 2013, έδωσε συναυλία στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Ένας φίλος της επέμενε να την ακούσει ο Κορκολής, για να τους πει τη γνώμη του για τη φωνή της. Έκτοτε, τα πράγματα πήραν το δρόμο τους…

Έχει φανταστεί άραγε πώς θα ήταν η καλλιτεχνική της πορεία χωρίς τον Στέφανο Κορκολή;
«Δεν είχα κάνει ποτέ σκέψεις καριέρας, παρόλο που οι άνθρωποι γύρω μου μού έλεγαν πως πρέπει να ασχοληθώ με το τραγούδι. Αν δεν τον είχα γνωρίσει, θα έμενα στα Χανιά και θα ακολουθούσα μια εντελώς διαφορετική πορεία στη ζωή μου».

Είναι αλήθεια πως ήθελε να γίνει βρεφονηπιοκόμος;
«Ανέκαθεν είχα μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και ήθελα τότε να το σπουδάσω», εξομολογείται η Σοφία Μανουσάκη στο περιοδικό People και τον Άρη Βασιλειάδη.

Σοφία Μανουσάκη
Epirusblog Gr
5 of 5
«Αν δεν γνώριζα τον Κορκολή θα γινόμουν βρεφονηπιοκόμος»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8776685601022401085
Σχόλια
item