Γιάννενα: Κλειστά μαγαζιά την Κυριακή ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων Γιάννενα: Κλειστά μαγαζιά την Κυριακή ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Κλειστά μαγαζιά την Κυριακή ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος ΙωαννίνωνΓιάννενα: Κλειστά μαγαζιά την Κυριακή ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων
«Κανένα μαγαζί ανοιχτό». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων, ο οποίος με ανακοίνωσή του ζητά τη νομοθετική κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας και την κατάργηση των νόμων που απελευθερώνουν τα ωράρια, τις προσφορές και τις εκπτώσεις.
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία την Κυριακή 5 Νοεμβρίου τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά. Ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων εκφράζει την διαφωνία του με την απόφαση αυτή, κάνοντας συνάμα γνωστό ότι τα καταστήματα της πόλης δεν θα λειτουργήσουν.
Μάλιστα θα προχωρήσει σε περιφρούρηση της κυριακάτικης αργίας και καλεί σε συγκέντρωση την Κυριακή στις 10.30 το πρωί στην διασταύρωση των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Μιχαήλ Αγγέλου.
anex.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Κλειστά μαγαζιά την Κυριακή ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 7600939737208334355
Σχόλια
item