Λευτέρης Πανταζής: «Η Κόνι πετούσε πάνω στη σκηνή» Λευτέρης Πανταζής: «Η Κόνι πετούσε πάνω στη σκηνή» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λευτέρης Πανταζής: «Η Κόνι πετούσε πάνω στη σκηνή»

Λευτέρης Πανταζής: «Η Κόνι πετούσε πάνω στη σκηνή»

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Kόνι Μεταξά φέτος συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Πετάει, πετάει» επί σκηνής που παίζεται στο θέατρο «Χυτήριο» και κλέβει τις εντυπώσεις. 

Πριν λίγες ημέρες έγινε και η επίσημη πρεμιέρα του έργου και το παρών έδωσε φυσικά ο περήφανος μπαμπάς, Λευτέρης καθώς και η μητέρα της Κόνι, Ζώζα Μεταξά. 

«Το κοριτσάκι μου με έκανε πολύ περήφανο» δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής στην «Espresso» και συνέχισε: «Την καμάρωσα! Φάνηκε πόσο πολύ έχει δουλέψει πάνω στον ρόλο της! "Πετάει, πετάει" στη σκηνή, όπως είναι και ο τίτλος του έργου. Όλη η ομάδα πετάει, δηλαδή, και η παράσταση είναι πολύ καλή».

Για τη συνάντησή του με τη Ζώζα Μεταξά, ο Λευτέρης σχολίασε: «Στην αρχή δεν την είδα! Όταν μπήκα στο θέατρο με την παρέα μου, εκείνη καθόταν ήδη και δεν την πρόσεξα! Μετά μιλήσαμε! Στο τέλος της παράστασης ήρθε εκείνη κοντά μου και μου είπε πόσο χαρούμενη είναι για το κοριτσάκι μας».
Epirusblog Gr
5 of 5
Λευτέρης Πανταζής: «Η Κόνι πετούσε πάνω στη σκηνή»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8410009057269291184
Σχόλια
item