Σίσσυ Φειδά: Η συνεργασία της με γνωστή Ελληνίδα επιχειρηματία

Σίσσυ Φειδά: Η συνεργασία της με γνωστή Ελληνίδα επιχειρηματία

Η Σίσσυ Φειδά λατρεύει τη δουλειά της και αφιερώνει χρόνο και ενέργεια για να εμπνευστεί και να δημιουργήσει. 

Οι χώροι που διακοσμεί έχουν προσωπική της σφραγίδα αλλά αφουγκράζεται τις ανάγκες και το γούστο του κάθε ανθρώπου με τον οποίο συνεργάζεται. 

Μία από τις τελευταίες τις δουλειές την έφεραν πιο κοντά με την Δέσποινα Μοιραράκη. Η γνωστή interion designer και η βασίλισσα των χαλιών “συναντιούνται” σε ένα νέο project.

Μια μικρή γεύση μας έδωσε η Σίσσυ Φειδά μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram όπου και μοιράστηκε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο από την ώρα εργασίας. 

Η ίδια και η ομάδα της μαζί με την Δέσποινα Μοιραράκη “σχεδιάζουν” κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Οι δύο κυρίες έχουν έρθει αρκετά κοντά τους τελευταίες μήνες ενώ είδαμε την Σίσσυ Φειδά πριν από λίγο καιρό να επισκέπτεται έκθεση χαλιών της νέας της φίλης και συνεργάτιδας. 

Άλλωστε ότι έχει να κάνει με το σπίτι και τους εσωτερικούς χώρους είναι το στοιχείο της και αναζητά πάντα να είναι ενημερωμένη.  


Στην προηγούμενη συνάντησή τους, που έγινε κυριολεκτικά πάνω σε ένα χαλί, είχε ανεβάσει φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram και η γνωστή επιχειρηματίας δείχνοντας έτσι την εκτιμήσή της προς το πρόσωπο της επιτυχημένης διακοσμήτριας εσωτερικών χώρων.

epirusblog.gr
5 of 5
Σίσσυ Φειδά: Η συνεργασία της με γνωστή Ελληνίδα επιχειρηματία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 305753477981368556
item