Άρτα: ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ....Ουρές και στην Άρτα... Άρτα: ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ....Ουρές και στην Άρτα... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ....Ουρές και στην Άρτα...

Άρτα: ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ....Ουρές και στην Άρτα...
Διπλάσιος ο αριθμός των πολιτών, που πήραν μέρος χθες, στην εκλογική διαδικασία στην Άρτα! 
Απίστευτη ουρά. Ο κόσμος υπομονετικά περίμενε να γραφτεί και να ψηφίσει. Μια δύναμη ΕΛΠΙΔΑΣ κυριαρχεί. Αυτή η μαζική συμμετοχή είναι πολίτικο μήνυμα, της σημερινής εκλογικής διαδικασίας, η οποία θ' αναδείξει τον ηγέτη της κεντροαριστεράς... 
Ένα ανεπίσημο στατιστικό στοιχείο αναφέρει πως, μέχρι αυτή την στιγμή στην Άρτα, έχουν ψηφίσει πάνω από 1000 φίλοι και μέλη της παράταξης, σε αντίθεση με την ανάλογη διαδικασία, που είχε πραγματοποιηθεί όταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εξελέγη η Φώφη Γεννηματά και είχαν πάρει μέρος στην διαδικασία 550 πολίτες απ' όλο το νομό Άρτας.
Απ' το πρωί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, όπου λειτουργούσαν τρία εκλογικά τμήματα, οι ουρές ήταν μεγάλες και αυτές ακριβώς έκαναν τους υπεύθυνους της εκλογικής διαδικασίας, να αισιοδοξούν για ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή. 
Θα απαιτούνταν πάνω από 45', για να πάρεις μέρος στην εκλογική διαδικασία και η επιμονή των πολιτών, να πάρουν μέρος στην διαδικασία, αποτελούσε ένα επί πλέον στοιχείο για την όλη προσπάθεια.
Αισιόδοξος απ' τις πρώτες ώρες της ψηφοφορίας και ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Άρτας Δημήτρης Τζίμας, ο οποίος είχε προβλέψει στην "Γ" την μαζική συμμετοχή και παράλληλα διαβεβαίωσε πως η εκλογική διαδικασία, γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που μεταδίδουν τα αθηναϊκά sites, μέχρι τις 2 το μεσημέρι, είχαν πάρει μέρος στην εκλογική διαδικασία πάνω από 120.000 πολίτες, γεγονός που κατέστησε τον της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών Δεοντολογίας καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο, ιδιαίτερα αισιόδοξο, για το ότι θα ξεπεράσουν οι πολίτες που θα πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία, τις 200.000.

kentroar-11-a
kentroar-11-b 


kentroar-11-c
gnomiartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ....Ουρές και στην Άρτα...
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 3671829667006967139
Σχόλια
item