Γιάννενα: Υψηλών προδιαγραφών ο νέος μαγνητικός του ΠΠΝΙ Εκτύπωση Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Γιάννενα: Υψηλών προδιαγραφών ο νέος μαγνητικός του ΠΠΝΙ Εκτύπωση Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Υψηλών προδιαγραφών ο νέος μαγνητικός του ΠΠΝΙ Εκτύπωση Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Γιάννενα: Υψηλών προδιαγραφών ο νέος μαγνητικός του ΠΠΝΙ  Εκτύπωση  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, το νοσοκομείο θα εγκαινιάσει έναν νέο ανιχνευτή μαγνητικής τομογραφίας με υψηλής ποιότητας διαγνωστικές δυνατότητες απεικόνισης, ο οποίος έχει ήδη αρχίσει να λειτουργεί πλήρως στο Τμήμα Ακτινολογίας του Νοσοκομείου.
Η προμήθεια του νέου ανιχνευτή μαγνητικής τομογραφίας έγινε δυνατή μέσω μιας αποκλειστικής δωρεάς από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την αντικατάσταση του υπάρχοντος παρωχημένου ακτινολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου, συμβάλλοντας έτσι στην αναβάθμιση των διαγνωστικών υπηρεσιών που παρέχονται σε ασθενείς καθώς και σημαντική βελτίωση της ροής του ασθενούς.
Ο σύγχρονος ανιχνευτής MRI αναμένεται να αυξήσει τον αριθμό και την ποιότητα των διαγνωστικών και απεικονιστικών εξετάσεων που εκτελούνται στο νοσοκομείο, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο εξέτασης.
Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του τομέα της υγείας στην Ελλάδα, το ΙΣΝ, ύστερα από συζητήσεις με το Υπουργείο Υγείας, ανακοίνωσε πρόσφατα την πρόθεσή του να υποστηρίξει πλήρως μια σειρά έργων υποδομής και εκπαίδευσης με αρχικό προϋπολογισμό που θα ξεπερνούσε τα 200 εκατομμύρια ευρώ.
Από τη πλευρά του, ο κ. Γιάννης Ζερβάκης, Διοικητικός Διευθυντής του γραφείου της Αθήνας του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος δήλωσε τα εξής:
«Η δωρεά για την παροχή του Μαγνητικού Τομογράφου υψηλής διαγνωστικής ευκρίνειας προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων είναι ενδεικτική της συνεχούς δέσμευσής μας, ως κοινωφελές ίδρυμα, να συμβάλλουμε, όσο μπορούμε, στη δημιουργία μιας δίκαιης κοινωνίας, βασικός πυλώνας της οποίας είναι και η πρόσβαση σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας.
Με γνώμονα αυτό προχωρήσαμε και στην πιο πρόσφατη πρωτοβουλία για την δωρεά άνω των 200 εκατομμυρίων ευρώ για την ενίσχυση της Υγείας στη χώρα μας με σειρά έργων υποδομών και εκπαίδευσης. 
Δεν παύει βέβαια να είμαστε ένα κοινωφελές ίδρυμα και έτσι προσπαθούμε να βοηθήσουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, δεδομένου ότι ο ρόλος μας πάντα είναι συμπληρωματικός και υποστηρικτικός χωρίς να υποκαθιστούμε το Κράτος Πρόνοιας, κύρια ευθύνη του οποίου είναι η κάλυψη των βασικών αναγκών των πολιτών.»
epiruspost.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Υψηλών προδιαγραφών ο νέος μαγνητικός του ΠΠΝΙ Εκτύπωση Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 7765239697370123410
Σχόλια
item