Γιάννενα: Η Μαρία Νάκα στο τιμόνι του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων Γιάννενα: Η Μαρία Νάκα στο τιμόνι του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Η Μαρία Νάκα στο τιμόνι του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων

Γιάννενα: Η Μαρία Νάκα στο τιμόνι του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων είναι τελικά… γυναικεία υπόθεση! Η Μαρία Νάκα αναδείχθηκε πρώτη στην χθεσινή εκλογική αναμέτρηση και διαδέχεται στο τιμόνι του Συλλόγου την Αναστασία Γιογλή. 

Στις εκλογές, οι οποίες διεξήχθησαν χωρίς προβλήματα, στην έδρα του Συλλόγου στο Δικαστικό Μέγαρο,  συνολικά ψήφισαν 353 δικηγόροι. 


Η Μαρία Νάκα έλαβε 181 ψήφους και ο έτερος υποψήφιος για την Προεδρία, Παναγιώτης Θεοδώρου 131. Υπήρξαν 26 λευκά και 15 άκυρα. Η διαλογή ψήφων συνεχίζονταν χθες βράδυ για τους συμβούλους.  

Η θητεία της νέας Διοίκησης δεν θα είναι στρωμένη με… ροδοπέταλα, καθώς και ο κλάδος των δικηγόρων διανύει πολύ δύσκολες μέρες, ακολουθώντας την γενικότερη κατάσταση στην χώρα.


Μέσα σ’ ένα θολό περιβάλλον για όλους λοιπόν, με πολλά προβλήματα να ταλανίζουν και τον νομικό κόσμο (θεσμικά και οικονομικά), το νέο Δ.Σ. κατά την διάρκεια της τετραετούς θητείας του, με επικεφαλής την κ. Νάκα, έναν νέο άνθρωπο, που πέρασε με επιτυχία από την Τοπική Αυτοδιοίκηση (υπήρξε και Αντινομάρχης Ιωαννίνων), θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής και να διαχειριστεί ίσως δύσκολα ζητήματα.


proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Η Μαρία Νάκα στο τιμόνι του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 847099206183832698
Σχόλια
item