Άρτα: Πίστα χιονοδρομίας και άλλες ορεινές δραστηριότητες στα Θεοδώριανα Άρτα: Πίστα χιονοδρομίας και άλλες ορεινές δραστηριότητες στα Θεοδώριανα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Πίστα χιονοδρομίας και άλλες ορεινές δραστηριότητες στα Θεοδώριανα

Άρτα: Πίστα χιονοδρομίας και άλλες ορεινές δραστηριότητες στα Θεοδώριανα
Στο Υπουργείο Υποδομών και συγκεκριμένα στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα κ. Γεωργίου Δέδε, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία παρέστησαν οι Δήμαρχοι Κεντρικών και Βορείων Τζουμέρκων κ.Μαρίνος Γαρνέλης και κ.Γιάννης Σεντελές καθώς και ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Τζουμέρκων Φώτης Χαχούλης.

Κατά τη σύσκεψη παρουσιάστηκαν διεξοδικά οι δράσεις και ο τρόπος κατασκευής του Πάρκου Ορεινών Δραστηριοτήτων που πρόκειται να δημιουργηθεί στη θέση Σταυρός στο Λιβάδι Θεοδωριάνων. 
Προβλέπεται η κατασκευή πίστας χιονοδρομίας (δύο πίστες, μία για ενήλικες και μία για ανήλικους), στίβος εκμάθησης ιππασίας μετά των απαραίτητων ζώων και σταύλων, Τοξοβολία, Paintball και αγορά εξοπλισμού για ορεινές δραστηριότητες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Επίσης προβλέπεται η λειτουργία εστιατορίου για πρόχειρα εδέσματα και υπάρχει δυνατότητα να προστεθούν κι άλλες δράσεις σε ένα συνολικό χώρο εμβαδού 200 στρεμμάτων. 
Η συνολική αξία του προϋπολογίστηκε σε 3.000.000 ευρώ. Ο Δήμος ανέλαβε την υποχρέωση να παραδώσει ώριμη μελέτη το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες δημοπράτησης του παραπάνω έργου.
Ας σημειωθεί ότι η σύνταξη της μελέτης θα ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διαστήμα λόγω του ότι και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο κατεπείγον του θέματος (Υπουργείο και Δήμος).
artabest.net

Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Πίστα χιονοδρομίας και άλλες ορεινές δραστηριότητες στα Θεοδώριανα
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 127785415375899466
Σχόλια
item