«Θλιβερό απολογητή του Κουφοντίνα» χαρακτήρισε τον Κοντονή η Ντόρα Μπακογιάννη «Θλιβερό απολογητή του Κουφοντίνα» χαρακτήρισε τον Κοντονή η Ντόρα Μπακογιάννη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Θλιβερό απολογητή του Κουφοντίνα» χαρακτήρισε τον Κοντονή η Ντόρα Μπακογιάννη

«Θλιβερό απολογητή του Κουφοντίνα» χαρακτήρισε τον Κοντονή η Ντόρα Μπακογιάννη

Η βουλευτής της ΝΔ συνέκρινε την τωρινή στάση του υπουργού Δικαιοσύνης με εκείνη που είχε τηρήσει αναφορικά με την απόφαση για την Ηριάννα.

Ως «θλιβερό απολογητή του Κουφοντίνα» χαρακτήρισε τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.


Σχολιάζοντας την απάντηση του κ.
Κοντονή στην τοποθέτηση του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε «η παρουσία σας κύριες υπουργέ, προβλημάτισε. Δεν είμαι νομικός. 

Απλή βουλευτής είμαι που αναρωτιέται τι άλλαξε από τότε που ο Κουφοντίνας αιτούταν άδεια και δεν του δινόταν. Αυτός είχε βγάλει βιβλίο που έλεγε πως όταν σκότωσε πισώπλατα τον Παύλο Μπακογιάννη το βράδυ πήγε σε ταβέρνα».

«Τι σχέση έχει αυτό» φώναξε βουλευτής εκ των εδράνων του ΣΥΡΙΖΑ με την κυρία Μπακογιάννη να απαντά «όταν θα καταλάβεις την σχέση θα είναι αργά». Η ίδια αναφέρθηκε και στην στάση που κράτησε ο υπουργός στην υπόθεση της Ηριάννα λέγοντας «όταν βγήκε η απόφαση για την Ηριάννα σπεύσατε να την στηλιτεύσετε. 


Θα περίμενα να βγείτε και να πείτε ότι πολιτικά καταδικάζετε αλλά δεν είχατε τα κότσια να το κάνετε όπως και όλο το παρεάκι σας που στηρίζει τις συλλογικότητες αλλά όταν είναι να καταδικάσετε έναν δολοφόνο που σκότωσε 11 ανθρώπους κρύβεστε. Αίσχος».

Απαντώντας ο κ. Κοντονής υποστήριξε ότι «καταδικάζουμε πάντα τα ειδεχθή εγκλήματα. Οσα είπατε τα επιστρέφουμε».


Epirusblog Gr
5 of 5
«Θλιβερό απολογητή του Κουφοντίνα» χαρακτήρισε τον Κοντονή η Ντόρα Μπακογιάννη
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 3425032708269756460
Σχόλια
item