Λάμπης Λιβιεράτος: «Δεν μετάνιωσα το γάμο μου με την Εύη» Λάμπης Λιβιεράτος: «Δεν μετάνιωσα το γάμο μου με την Εύη» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λάμπης Λιβιεράτος: «Δεν μετάνιωσα το γάμο μου με την Εύη»

Λάμπης Λιβιεράτος: «Δεν μετάνιωσα το γάμο μου με την Εύη»
Για το γάμο του με την Εύη Αδάμ και τη σχέση του με την Άννα Βίσση μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Λάμπης Λιβιεράτος.
«Η Άννα είναι από τις καλύτερες σχέσεις που είχα στη ζωή μου και την αγαπάω πραγματικά την Άννα. Μπορεί να μην κάνουμε παρέα καθημερινά, να μην μιλάμε, να μην βρισκόμαστε καθημερινά ή συχνά, όποτε όμως βρεθούμε υπάρχει αυτή η αγάπη. 
Σε γάμο αν θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί, ίσως, ίσως και να μην μπορούσε, ήταν και λίγο περίεργη αυτή η σχέση. Αλλά ήταν από τις καλύτερες σχέσεις. Ήταν σχέση αγάπης, αλληλοεκτίμησης, υπήρχε συνεννόηση, αλλά βέβαια και εκεί ήρθαν οι τριβές, οι κόντρες κάποια στιγμή και για αυτό και χάλασε και το γλυκό», δήλωσε στην κάμερα του Happy Day.
Και συνέχισε κάνοντας αναφορά στο γάμο του με την Εύη Αδάμ: «Η Εύη μου άρεσε κυρίως εμφανισιακά. Μετά που την γνώρισα είχε πλάκα, γελάγαμε, περνάγαμε καλά. Ήταν να βρεθούμε για ένα βιντεοκλίπ και γνωριστήκαμε. 
Δεν το κάναμε τελικά τότε. Μετά της είχα πει να βγούμε να πιούμε ένα ποτό. Είδα ότι δεν πολυταιριάζουμε κάποια στιγμή, αλλά μετά που ξαναβρεθήκαμε ψήθηκα λίγο και προχώρησε όλο το θέμα. 
Τελικά μάλλον δεν ταιριάζαμε, αλλά ταιριάξαμε για να βγάλουμε δύο υπέροχα παιδιά κι αυτό φτάνει για εμένα. Δεν μετάνιωσα για το γάμο μου με την Εύη γιατί έγιναν αυτά τα δύο πλάσματα. Ήταν το ωραιότερο λάθος της ζωής μου’.
Epirusblog Gr
5 of 5
Λάμπης Λιβιεράτος: «Δεν μετάνιωσα το γάμο μου με την Εύη»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6031147788332220309
Σχόλια
item