Πατούλης: Ο Καραμέρος λειτουργεί ως η «Φιλιπιννέζα» της Δούρου Πατούλης: Ο Καραμέρος λειτουργεί ως η «Φιλιπιννέζα» της Δούρου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πατούλης: Ο Καραμέρος λειτουργεί ως η «Φιλιπιννέζα» της Δούρου

Πατούλης: Ο Καραμέρος λειτουργεί ως η «Φιλιπιννέζα» της Δούρου
Ευθεία επίθεση στον αντιπεειφερειάρχη Αττικής εξαπολύει με δηλώσεις του ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, χαρακτηρίζοντάς τον «Φιλιπιννέζα» της κ. Δούρου και καλώντας τον να «κόψει τις βόλτες στα κανάλια και να ασχοληθεί με τη δουλειά του»
«Ο κ. Καραμέρος λειτουργώντας σήμερα ως «Φιλιππινέζα»  της κας Δούρου είπε ένα σωρό ψέματα κι ανακρίβειες. Την ώρα που με την ανεπάρκεια τους μπαζώνουν τα όνειρα και τις ζωές χιλιάδων πολιτών της Αττικής, έχουν το θράσος να λένε ψέματα. 
Ειδικότερα, για την καθυστέρηση της αντιπλημμυρικής θωράκισης του ρέματος Σαπφούς στο Μαρούσι, αποκλειστικά υπεύθυνες είναι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας ,που επί εννέα μήνες κρατούσαν στα συρτάρια τους τη μελέτη που τους είχε υποβάλλει ο Δήμος Αμαρουσίου», αναφέρει ο κ. Πατούλης και προσθέτει: «Αντί λοιπόν ο κ. Καραμέρος να κατηγορεί το Δήμο Αμαρουσίου, ας κόψει τις βόλτες στα κανάλια και να ασχοληθεί επιτέλους με τη δουλειά του. 
Και να κόψει και το παραμύθι με τα εκατομμύρια που δήθεν έχει εγκρίνει η Περιφέρεια για έργα, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι τάζουν έργα με fake χρηματοδότηση. Έχουν εντάξει στο προϋπολογισμό της Περιφέρειας έργα άνω του 1.5 δις ευρώ αλλά στο ταμείο τους τα χρήματα αυτά δεν υπάρχουν. Αυτή είναι η πραγματική εικόνα της Περιφέρειας κι όχι οι fake καταγγελίες ενός fake αντιπεριφερειάρχη». 
Epirusblog Gr
5 of 5
Πατούλης: Ο Καραμέρος λειτουργεί ως η «Φιλιπιννέζα» της Δούρου
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 9107907997544227630
Σχόλια
item