Τα πέντε μοιραία λάθη που μπορούν να σαμποτάρουν τη σχέση σας Τα πέντε μοιραία λάθη που μπορούν να σαμποτάρουν τη σχέση σας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα πέντε μοιραία λάθη που μπορούν να σαμποτάρουν τη σχέση σας

Τα πέντε μοιραία λάθη που μπορούν να σαμποτάρουν τη σχέση σας

Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές που μπορούν να καταστρέψουν εν μια νυκτί τη σχέση με τον σύντροφό σας και μάλιστα χωρίς να πάρετε χαμπάρι. 

Όπως εξηγεί η γερμανική εφημερίδα «Bild», τα πέντε μοιραία λάθη που μπορούν να σαμποτάρουν την σχέση σας είναι τα ακόλουθα:


Τα πέντε ολέθρια λάθη για να καταστρέψετε τη σχέση σας 

1. Είστε αρνητικοί: Βλέπετε μόνο τα αρνητικά που έχει ο σύντροφός σας. Αυτό δημιουργεί απίστευτα προβλήματα στη σχέση.

2. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Αν το παραδεχθείτε, τότε μόνο θα δείτε τις καλές πλευρές του συντρόφου σας. Και όσα πράγματα κάνει που σας ενοχλούν, συζητείστε τα μαζί του. Χωρίς όμως γκρίνια.

3. Μην μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι: Μετά από μια αγχωτική ημέρα στο γραφείο οι περισσότεροι φορτώνουν άθελά τους όλες τις σκοτούρες τους στον σύντροφο. Αυτό είναι ανθρώπινο και μπορεί να συμβεί. Αλλά όποιος απογοητεύει συνεχώς τον σύντροφό του, μην εκπλαγεί αν κάποια στιγμή γίνει ... καπνός. 

4. Κοιτάτε μόνο τις δικές σας ανάγκες;Είστε θυμωμένος επειδή το άλλο σας "μισό" δεν κάνει ποτέ αυτό που θέλετε; Αρχικά θα πρέπει να σκεφθείτε αν ο σύντροφός σας ξέρει τι ακριβώς θέλετε από αυτόν.

5. Μία ανοιχτή συζήτηση είναι γενικά το "κλειδί" για υγιή σχέση.Πάρτε χρόνο και εκφράστε τις επιθυμίες σας, τις προσδοκίες, τους φόβους σας. Να είστε σίγουροι πως δεν θα απογοητευτείτε. Αρκεί βέβαια να έχετε λογικά επιχειρήματα για να πείσετε τον σύντροφό σας ότι έχετε δίκιο.
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα πέντε μοιραία λάθη που μπορούν να σαμποτάρουν τη σχέση σας
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2943985303250043821
Σχόλια
item