Λοβέρδος: Υπάρχουν και άλλα στοιχεία για το θέμα της Σαουδικής Αραβίας Λοβέρδος: Υπάρχουν και άλλα στοιχεία για το θέμα της Σαουδικής Αραβίας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λοβέρδος: Υπάρχουν και άλλα στοιχεία για το θέμα της Σαουδικής Αραβίας

Λοβέρδος: Υπάρχουν και άλλα στοιχεία για το θέμα της Σαουδικής Αραβίας
«Από τότε που υπερασπίστηκα τον αξιωματικό του στρατού, τον οποίο δεν γνωρίζω, που έκανε τη δουλειά του και πήγε να συλλάβει ο Καμμένος το γραφείο μου κατακλύζεται από έγγραφα από πολλές πλευρές. Υπάρχουν ανοιχτοί φάκελοι έξω από το γραφείο μου».
Τα παραπάνω δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑϊ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος προϊδεάζοντας ότι έχει στη διάθεσή του και άλλα έγγραφα για την υπόθεση. 
Όπως τόνισε παράλληλα, το ζήτημα δεν έχει λήξει. «Δεν τελειώσαμε τη Δευτέρα, θα συζητηθεί η επερώτηση της ΝΔ, και το θέμα θα συνεχιστεί...», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.
Αναφερόμενος στα έγγραφα που κατέθεσε στη Βουλή και τα οποία σφράγισε και απέστειλε στη Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης ο Νίκος Βούτσης, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι δεν  κατατέθηκαν προς δημοσιοποίηση, αλλά για ενημέρωση των 300 βουλευτών.
Μάλιστα, σημείωσε ότι το ένα από αυτά έχει κατατεθεί στη Βουή από τον ίδιος τον Πάνο Καμμένο και αφορά στην απόφαση του ΚΥΣΕΑ στην οποία επισυνάπτεται το έγγραφο της συμφωνίας ενός απόστρατου αξιωματικού του στρατού με τον μεσάζοντα Παπαδόπουλο.
Συνεχίζοντας ο κ. Λοβέρδος εξήγησε ότι στα άλλα δύο έγγραφα υπάρχει η ενημέρωση του έλληνα πρέσβη στο Ριάντ ότι έρχονται πέντε Σαουδάραβες αξιωματούχοι να επιθεωρήσουν τα όπλα και ότι επιθυμούν μόνο διακρατική συμφωνία, και το άλλο είναι μια απλή απόφαση του ΚΥΣΕΑ για την πώληση των βλημάτων.
«Αυτός που διαβάθμισε τι διαβάθμισε ως απόρρητο; Ένα έγγραφο ότι έρχονται πέντε Σαουδάραβες. Εγώ το σεβάστηκα αυτό όμως», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος και τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί διαβάθμισε τα έγγραφα αυτός που τα διαβάθμισε.
«Θέλουν να κρύψουν τις πομπές τους, φοβούνται την υπογραφή τους», συνέχισε ο κ. Λοβέρδος ενώ παράλληλα έκανε λόγο για απολύτως καθεστωτική συμπεριφορά της κυβέρνησης. 
«Οι ίδιοι δεν είναι Ερντογάν, δεν έχουν την πορεία του Ερντογάν» σχολίασε ενώ αναφερόμενος στον κ. Βούτση είπε ότι είναι πρόεδρος της Βουλής, όχι υπουργός της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.
«Εδώ δεν είναι Τουρκία, είναι Ελλάδα, δεν περνάνε τέτοιες πρακτικές», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος. «Πρόκειται περί υποθέσεως διαφθοράς, ή θέλουν να σπάσουν το εμπάργκο στην Υεμένη; Το είχα πει αυτό, και το έθεσε ο Νίκος Φίλης... Σε πολιτικό επίπεδο και επίπεδο διαφάνειας το θέμα είναι σοβαρό», σημείωσε επίσης.

Epirusblog Gr
5 of 5
Λοβέρδος: Υπάρχουν και άλλα στοιχεία για το θέμα της Σαουδικής Αραβίας
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 6837455109886550227
Σχόλια
item