Θύμα διαρρηκτών έπεσε η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» Θύμα διαρρηκτών έπεσε η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θύμα διαρρηκτών έπεσε η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο»

Θύμα διαρρηκτών έπεσε η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο»

Η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» Παυλίνα Μαυρή έπεσε θύμα διάρρηξης το απόγευμα του Σαββάτου, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της στην Κύπρο. 

Όπως αποκαλύπτει η ίδια μέσω Facebook, οι δράστες αφού έψαξαν με την ησυχία τους το σπίτι, αποχώρησαν σαν κύριοι με λεία μετρητά και κοσμήματα.

«Φτάνω σπίτι στις 9 το βράδυ. Βρίσκω την κλειδαριά της πόρτας παραβιασμένη. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι μου έχουν κάνει το σπίτι φύλλο και φτερό. 


Ανοίγω την πόρτα, μπαίνω μέσα και είναι όλα σχεδόν όπως τα άφησα το πρωί, τα έπιπλα όλα στη θέση τους, εκτός από δύο ντουλαπάκια που είναι ανοιχτά. Λέω αποτυχημένη απόπειρα θα 'ταν.

Συγυρίζω το σπίτι και λέω "δεν ψάχνεις να δεις αν πήρανε τίποτα από την αποθήκη; Η αποθήκη άθικτη. Κόβω φρούτα για τα μικρά μου και μετά από 20 λεπτά που είμαι σπίτι προχωρώ προς τα πάνω και συνειδητοποιώ ότι με κλέψανε. 

Λεφτά, κοσμήματα, όλα. Και δεν φτάνει το κλάμα και ο πανικός κλαίω και τα 30 ευρώ για το καθάρισμα που πήγε τσάμπα» έγραψε η ηθοποιός. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μερικούς μήνες η Παυλίνα Μαυρή έζησε ακόμη μια βραδιά τρόμου, όταν άγνωστος εισήλθε στην οικία της από το παράθυρο. Η ηθοποιός έβαλε τις φωνές κι εκείνος το έβαλε στα πόδια.
Epirusblog Gr
5 of 5
Θύμα διαρρηκτών έπεσε η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3489398946415570202
Σχόλια
item