Γιώργος Λιάγκας: "Το δύσκολο κομμάτι δεν ήταν το πώς θα χωρίσω εγώ και η Φαίη, το δύσκολο ήταν…" Γιώργος Λιάγκας: "Το δύσκολο κομμάτι δεν ήταν το πώς θα χωρίσω εγώ και η Φαίη, το δύσκολο ήταν…" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιώργος Λιάγκας: "Το δύσκολο κομμάτι δεν ήταν το πώς θα χωρίσω εγώ και η Φαίη, το δύσκολο ήταν…"

                   Γιώργος Λιάγκας: Το δύσκολο κομμάτι δεν ήταν το πώς θα χωρίσω εγώ και η Φαίη, το δύσκολο ήταν…
Συνέντευξη στο DownTown και στους Θανάση Αναγνωστόπουλο και Πάνο Ζόγκα παραχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον τρόπο που ανακοίνωσαν με τη Φαίη Σκορδά τον χωρισμό στα παιδιά τους.
Ήταν δύσκολη απόφαση;
Πολύ δύσκολη και για μένα και για τη Φαίη. Και το δύσκολο κομμάτι δεν ήταν το πώς θα χωρίσω εγώ και η Φαίη , γιατί εμείς είμαστε ενήλικες , παίρνουμε τις αποφάσεις μας και είμαστε και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που αυτές δημιουργούν. Το δύσκολο κομμάτι ήταν τα παιδιά. 
Συμβουλευτήκαμε ειδικούς και ακόμη συμβουλευόμαστε για το πώς θα το διαχειριστούμε. Είμαστε και οι δυο πάνω από τα παιδιά μας και προσπαθούμε και στις ζωές μας να είμαστε όσο πιο διακριτικοί μπορούμε ώστε να μην φτάσει κάτι λανθασμένο στα αυτιά τους. Γιατί εγώ στο θέμα των παιδιών είμαι κέρβερος. Εκεί τρελαίνομαι.
 
Epirusblog Gr
5 of 5
                   
Γιώργος Λιάγκας: "Το δύσκολο κομμάτι δεν ήταν το πώς θα χωρίσω εγώ και η Φαίη, το δύσκολο ήταν…"
Epirusblog Gr
5 of 5
                   
show biz 1611005312622708073
Σχόλια
item