Τσίπρας: Στην Αθήνα βλέπουμε τουρίστες, όχι κλεφτοπόλεμο με κουκουλοφόρους

Τσίπρας: Στην Αθήνα βλέπουμε τουρίστες, όχι κλεφτοπόλεμο με κουκουλοφόρους


Για νέο κρεσέντο αμετροέπειας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας, δηλώνοντας ότι «έχετε κουραστεί να γράφετε tweets και να συγχαίρετε την ΕΛΑΣ για τις επιτυχίες της, ενώ κάνετε την ίδια ώρα λόγο για χάος και ανομία». «Είστε δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Xάιντ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

«Στην Αθήνα βλέπουμε χιλιάδες τουρίστες να βλέπουν τα αξιοθέατα, όχι κουκουλοφόρους με να παίζουν κλεφτοπόλεμο με την αστυνομία όπως επί των ημερών σας (...) Σήμερα στο κέντρο της Αθήνας η εικόνα δεν είναι αυτή που δώσατε, του φόβου» επέμεινε.

«Μιλάτε αυθαίρετα και χωρίς καμία συναίσθηση της πραγματικότητας» είπε ο πρωθυπουργός. «Μιλώντας αυθαίρετα για γενικευμένη ανομία και χάος, τρόμο και φόβο στη χώρα, βάζετε στο στόχαστρο την ΕΛΑΣ και την ηγεσία της τους άνδρες και τις γυναίκες της» πρόσθεσε.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη, ότι δεν του αρέσει και δεν το βολεύει το προφανές, ότι η χώρα είναι σε μια φάση δυναμικής ανάκαμψης.

«Προφανώς τα Εξάρχεια αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται με απαξίωση και στοχοποίηση της περιοχής» είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα την τριετία 2012 -2014 στα Εξάρχεια γίνονταν λιγότερες συλλήψεις από ότι γίνονται τώρα αλλά πενταπλάσιες προσαγωγές. «Επί των ημερών σας η καταστολή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο… Η πολιτική μας χτυπάει το έγκλημα και την εγκληματικότητα στη ρίζα του» σχολίασε ο πρωθυπουργός.

«Ντροπή τα όσα λέτε και για το νόμο Παρασκευόπουλου, ξέρετε την κατάσταση που επικρατούσε στις φυλακές» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Κατηγόρησε επίσης τον πρόεδρο της ΝΔ ότι «του λείπει η εξουσία και καταφεύγει στην καταστροφολογία και στα fake news».

Για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου, πρόσθεσε, σπεύσατε μέσω στελεχών σας να πείτε ότι πίσω από αυτήν υπάρχουν πολιτικά κίνητρα. «Να δώσετε πειστικές απαντήσεις κε.Μητσοτάκη για τον κ.Αυγενάκη - Θα συνεχίσετε να τον καλύπτετε;» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Πηγή: http://www.skai.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τσίπρας: Στην Αθήνα βλέπουμε τουρίστες, όχι κλεφτοπόλεμο με κουκουλοφόρους
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 4531107761288256612
item