Έρχεται κι άλλος γάμος; Η Ελεονώρα Μελέτη δοκιμάζει νυφικό!

Έρχεται κι άλλος γάμος; Η Ελεονώρα Μελέτη δοκιμάζει νυφικό!
Μετά τον σημερινό γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου, που μας έπιασε απροετοίμαστους, πιθανότατα να έχουμε έναν ακόμα γάμο - έκπληξη: αυτόν της Ελεονώρας Μελέτη με τον σύντροφό της, Θοδωρή Μαροσούλη!

Τουλάχιστον, αυτό μας έδωσε να καταλάβουμε η φωτογραφία που ανέβασε στο Instastories της η παρουσιάστρια και στο οποίο μπορεί κανείς να τη δει να δοκιμάζει νυφικό

Η Ελεονώρα, που διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνη της, φωτογραφήθηκε σε ατελιέ κρατώντας ένα τούλινο φουρό, ενώ τα emoticons με τα οποία προσδιόρισε την τοποθεσία της απεικονίζουν μια νύφη! Κοινώς, τι άλλο θα μπορούσε να σημαίνει αυτή η δοκιμή;

Η Μελέτη καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη πρόσφατα δήλωσε ότι είχαν προγραμματίσει με τον σύντροφό της τον γάμο τους για το καλοκαίρι, αλλά τα σχέδια άλλαξαν λόγω της εγκυμοσύνης. Επίσης, πρόσθεσε ότι ο σύντροφός της είναι παραδοσιακός και ότι αν θα βάλει νυφικό, θα το βάλει για χάρη του.
Πάντως, ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι ο γάμος δεν θα γίνει άμεσα, μπορεί ωστόσο να έχει ξεκινήσει την προετοιμασία και τις πρόβες - όπως αυτή που φαίνεται να έκανε σήμερα. 
Αν όμως ακολουθήσουν την παραδοσιακή οδό, της εκκλησίας, τότε πιθανά να έχουμε τον γάμο πριν έρθει στον κόσμο το μωρό τους, που το περιμένουν πριν το Πάσχα.
nonora

epirusblog.gr
5 of 5
Έρχεται κι άλλος γάμος; Η Ελεονώρα Μελέτη δοκιμάζει νυφικό!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2229919159850970705
item