Παπαδημούλης: Θα χρειαστούν χρόνια για να μειωθεί η ανεργία Παπαδημούλης: Θα χρειαστούν χρόνια για να μειωθεί η ανεργία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Παπαδημούλης: Θα χρειαστούν χρόνια για να μειωθεί η ανεργία

Παπαδημούλης: Θα χρειαστούν χρόνια για να μειωθεί η ανεργία
«Τον Αύγουστο του 2018 η Ελλάδα θα βγει από τα μνημόνια. Στόχος μας είναι να βγούμε με όσο πιο καθαρό τρόπο γίνεται», υποστήριξε ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
Ο κ. Παπαδημούλης μιλώντας στο κανάλι «Ε» παράλληλα σημείωσε: « φέτος δίνουμε υψηλότερο κοινωνικό μέρισμα σε σχέση με πέρυσι,ένα μέρισμα το οποίο έχει πάρει το πράσινο φως από την Κομισιόν. Θα αναγκαστούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης να το ψηφίσουν όταν θα έρθει στη Βουλή».
Ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου επισήμανε «ότι και το 2017 θα κλείσει με υπέρβαση ο προϋπολογισμός. Ωστόσο θα χρειαστούν χρόνια για να μειωθεί η ανεργία, θα χρειαστούν χρόνια για να φθάσουμε στο επίπεδο ζωής πριν την χρεοκοπία, πριν τα μνημόνια»
Τέλος, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε πως δεν είναι ικανοποιημένος από τα ποσά που πήρε η κυβέρνηση από την φοροδιαφυγή. «Χρειάζεται επιτάχυνση της αποτελεσματικότητας της ελληνικής διοίκησης για να πάρουμε μεγαλύτερα ποσά».

Epirusblog Gr
5 of 5
Παπαδημούλης: Θα χρειαστούν χρόνια για να μειωθεί η ανεργία
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 5085757730076167704
Σχόλια
item